Food for thought.

Articol din categoria: andreiu

Cred că ăsta ar fi un text pentru bărbați, dar nu e neapărat, că sunt și foarte multe femei care își cresc singure copiii.

O să încep cu o întrebare: știi cumva când îți expiră certificatul de naștere?

Nu prea. Azi am aflat că s-a dus un cunoscut, un băiat de milioane, la doar 42 de ani. Nu dădea nici un semn, deodată, a venit AVC și l-a luat. Sufletul petrecerii, end of story.

Asta e o chestie care mă macină de multă vreme, cam de când s-a născut kiddo. Dacă mâine nu mă mai trezesc, ce va fi după? Știu, teoretic nu-mi mai pasă, practic, mă macină în avans. Da, copilul va rămâne cu mama, cu bunicii, cu unchii și mătușile. O să fie greu, dar o vor ajuta să treacă peste.

Dar Marianei cum îi va fi? Va putea să îi asigure același standard al vieții cu care e obișnuită?

Cinic vorbind, foarte cinic vorbind, banii nu aduc fericirea, dar îți pot face viața mai ușoară. It’s a fact.

Dacă ai trecut de 30 de ani, ai un copil sau ai de gând să-l faci, eu zic să te gândești și la ce e mai nasol și să găsești niște soluții de safety net pentru cei ce rămân după tine.

Repet, e grea pierderea, știu cum e să trăiești fără un părinte, dar mai știu și cât de greu îi era lui taică-miu doar cu salariul lui și o pensie de urmaș care nu conta.

Există soluții de asigurări de viață, care au despăgubiri ok pentru moștenitori, există planuri private de asigurare care cuprind și copilul și preiau plata polițelor până împlinește 18 ani, există soluții.

La moarte nu prea avem soluție, din păcate.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Piramida alimentării e o mizerie.

    Mai bine mănânci cu zahăr decât cu extract de porumb.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.