E nasol peste tot

Articol din categoria: andreiu

Așteptam autobuzul 123. Am văzut că are geamul deschis și l-am întrebat ce amendă primesc eu dacă opresc în stația de autobuz.

Mi-a răspuns cu o mare scârbă „aștept să mă sancționați!”.

Cam ăsta e nivelul.

Siguranță și încredere, cei care trebuie să fie primii când vine vorba de respectat legea, cei care trebuie să fie un exemplu de conduită și de comportament sunt cei care o încalcă cu zâmbetul pe buze.

Un mesaj foarte bun pentru societate, chiar dacă la prima vedere pare că exagerez, dar dacă poliția încalcă legile, cetățenii de ce n-ar face-o?

Cum putem să-l judecăm pe unul care parchează aiurea, în stații de transport în comun, pe trotuare sau mai știu eu unde, când avem exemplele poliției care parchează fix neregulamentar?

Cum?

De multe ori am impresia că băieții ăștia tineri, sângele proaspăt din poliție, sunt de fapt doar niște interlopi care n-au reușit în viață, dar care aspiră tot la șmechereală și combinații.

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Pe de altă parte nu poți compara câteva mașini de poliție staționate neregulamentar câteva minute sau ore (deși greu de crezut) cu miile de autoturisme care zac fie în stațiile de autobuz fie pe trotuar.

  • #2 Comentariu nou

   tu realizezi ca tocmai le justifici incalcarea legii, da?

  • #3 Comentariu nou

   Da, când o să pot urca în autobuz fără să mă frec de mașinile altora lăsate în stație, nu o să îmi pese de câteva mașini ale aparatului administrativ.
   Până atunci, ori sesizare ierarhică ori un călduros îndemn „la muncă bă”.

  • #4 Comentariu nou

   ma, tu ești polițist

  • #5 Comentariu nou

   Nu e, ca a zis ca vrea sa urce in autobuz. Astia nu merg cu asa ceva

  • #6 Comentariu nou

   Singurul motiv pentru care puteau sa oprească acolo era ca sa acorde sanctiuni. Atat. Daca nu aveau unde sa opreasca si prin staționarea in statie incurcau cel mai putin traficul atunci Andrei nu ii întreba nimic.

  • #7 Comentariu nou

   Sefii lui il sanctioneaza, doar trebuie reclamat.

  • #8 Comentariu nou

   Tu iti dai seama cat de putine masini de politie sunt in oras, fata de masinile “civile”? Asta asa, ca sa vorbim proportional…

  • #9 Comentariu nou

   you people can’t be real :))

 2. #10 Comentariu nou

  O instituție a rușinii, poliția romană! In orasul Bucuresti, Poliția si-a atins nivelul maxim de incompetenta si neputinta. In Bucuresti, legile sunt DOAR PENTRU FRAIERI, e prăpăd in trafic si pe trotuare. https://www.instagram.com/mad_max_bucuresti
  Trotuarele sunt blocate de masini. Mașinile parcate pe trotuar, care blocheaza trotuarul și ne obligă să mergem pe stradă ca pietoni, sunt o amenințare la adresa siguranței pietonului. Uite așa a ajuns București un Mad Max – Orașul sufocat de mașini.
  https://www.instagram.com/mad_max_bucuresti/

 3. #11 Comentariu nou

  Pai la ce te poti astepta cand la scolile de politie, Academie si cele de subofiteri, prima proba eliminatorie e cea sportiva ? Oare cate persoane cu mintea la ele se pierd aici, ramanand o gramada de cercopiteci care nu trec de nnng-nnng la nivel de comunicare ? Se merge pe principiul: „Minte multa nu se cere, prost sa fii, sa ai putere !”

 4. #12 Comentariu nou

  Dacă n-ai imaginație fă-te polițist!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.