E ger!!!! Aşa….şi!?!

Articol din categoria: ca la noi


Eu nu mai pot cu nehotărârea asta a noastră. Toată vara ne văităm de caniculă, ne plângem de cald şi ne rugăm să vină iarna. Când vine iarna, iar nu-i bine, că e prea frig, că e ger, că e zăpadă….etc. De altfel stăm şi facem bâză de autorităţi că sunt luate prin surprindere de zăpezi şi de îngheţ, dar noi nu facem altceva decât să fim exact ca ele, surprinşi de ger.

E februarie deja, e normal să fie frig şi zăpadă şi polei. Suntem în plină iarnă. Văd că se închină lumea că a îngheţat marea. Nu a îngheţat marea, a îngheţat doar o porţiune mică, la mal. E normal. Eu am văzut acum nişte ani Dunărea îngheţaţă aproape complet. La fel, am auzit că acum vreo doi sau trei ani marea a fost îngheţată vreo doi kilometri de la mal. Ăla da îngheţ, deci se poate mult mai rău decât acum. Au fost suficiente câteva zile cu temperaturi sub -5 grade ca să se isterizeze naţiunea.

Putem da dovadă de un pic de maturitate, să mai punem o haină pe noi sau o căciulă pe cap şi lăsăm iarna să îşi facă mendrele? Sau facem incantaţii pentru venirea grabnică a caniculei, ca să avem ce blestema apoi?

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Sunt total de acord – la inceputul saptamanii trecute, cand incepuse sa ninga masiv, am auzit chiar pe cineva intrebandu-se isterizat „unde sunt parlamentarii!??!”, de parca zapada de pe trotuare s-ar speria si ar disparea in cazul in care ar veni cineva anume sa o curete ..

  2. #2 Comentariu nou

    inca o dovada ca mass media e nociva!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.