Am fost acum două săptămâni în vamă pentru un weekend și a fost prima dată când m-am simțit prost îmbrăcat, pentru că nu aveam nici mocasini, nici pantaloni eleganți, nici cămasă cu plovăraș pe deasupra, seara, ci doar niște umili bascheți, un hanorac și pantaloni scurți.

Aparent nu am fost singurul pus în această proastă postură, pentru că și companioana a observat rochițe de piele și machiaje perfecte, in Vamă.

Deci da, vama nu mai e ce a fost, am stabilit la nivel organizațional de gașcă să schimbăm refugiul de weekend. Și pentru asta trebuie să le mulțumim din plin domnilor Mircea Toma și Liviu Mihaiu, care au făcut tot posibilul să salveze vama de nisip și plajă, luptând împotriva consumerismului cu betoane, hoteluri și supermarketuri.

Ah, apropo, în vama veche există vreo 5 supermarketuri! Deocamdată nici un mega image, dar timp este suficient.

 

Referitor la cele spuse mai sus, observ tot mai des bărbați mai aranjai decât gagicile. În weekendul petrecut în vamă, de care tocmai am pomenit, am văzut niște oameni atât de aranjați încât ziceai că sunt din plastic, aduși acolo pentru expoziție.  Tot așa, acum vreo 3 săptămâni am fost la un eveniment job-related, pe la 7 seara. Teoretic, după o zi de muncă, se mai șifonează cămașa, mai apare o cearcănă, freza o mai ia un pic razna. Am văzut acolo niște frizuri trase la linie, niște fețe perfecte, niște cămăși ca proaspăt scoase din călcătorie.

Băi, nu exagerăm un pic? Nu zic că sunt tocmai de acord cu zicala ce zice că un bărbat tre să pută și din poză, dar nu simțiți un pic cum vă cresc sâni și ovare de câte ori stați la machiaj? Sau nu vi se pare un pic ciudat să ajungeți la salon mai des decât o gagică? (vorbim despre gagici normale, nu pițipoance care asta fac toată ziua)

 

foto