Ultima chestie mișto pe care am făcut-o în 2017 a fost să fiu responsabilul cu muzica la J’ai Bistrot. A fost ceva aproape spontan, mi s-a propus, am acceptat și am zis că nu e vreo mare șmecherie.

Well, m-am trezit cu două zile înainte de eveniment cu lume care tot confirma că vine și presiunea creștea. Mult, rapid și aproape de nesuportat.

„Ce fac? Ce muzică le pun eu oamenilor ăstora? Ce așteptări au oare de la mine? Cum să fac să le combin? Să pun și chestii grele sau doar lucruri așa, easy-cheesy? Dar oare oamenii ăia de la J’ai  ce așteaptă de la mine?”

 

Ca să fac o paralelă, este momentul în care ești expus maxim fix cu chestia aia care pentru tine e pasiune, hobby, dar nu poți spune că ai expertiză. Habar nu ai cum să combini piesele, habar nu ai cum să aliniezi BPM și mai știu eu ce, ție îți place doar să asculți muzică și atât.

În fine, am avut parte de susținerea Marianei, care mi-a indus o stare de relaxare și calm.

A venit seara, au venit oameni la care nu mă așteptam să apară, au fost prieteni care nu au zis că vin și una peste alta a ieșit super bine. Planul era să terminăm la 2 dar ne-am lungit mult peste.

Ca overall, cei de la J’ai fac foarte mișto chestia asta, chemând oameni să pună muzică la ei. Mai ales când cheamă oameni care nu au tangență cu domeniul, pentru că feeling-ul e super mișto.

Mi-a plăcut? – hell yeah!

Aș mai face? – mai mult ca sigur

Merci tuturor!

Playlistul e aici, pentru cei interesați

Acum altfel privesc oamenii care pun muzici prin cluburi, baruri. E fucking greu sa aduni o sută de piese pentru o seară, aproape imposibil, dar să le mai faci să fie și coerente.