Dispar țigările mentolate.

Articol din categoria: andreiu

Începând cu 15 iunie, o directivă a uniunii europene spune stop țigărilor mentolate. Gata cu aromele mentolate din țigări, de acum clasic all the way.

De la asta m-am luat, cu interzis țigările mentolate și cum putem să observăm cu toții cum nu se interzice fumatul, deși e nasol, dar banii aduși la bugete de țigări sunt buni.

Deși nu sunt fanul țigărilor aromate, sunt alături de mentoliști în aceste momente grele, eu am suferit când au dispărut Lucky Strike blue de pe piață și m-am repliat greu către altceva. Bașca, rog prietenii să-mi aducă de pe afară, când pleacă în țări unde se mai găsește.

Bine, dispar țigaretele mentolate din gama celor clasice, pentru că device-urile noi, gen iqos, glo sau logic au super multe game cu arome și mentolate.

Iqos au și program de loialitate, au făcut teasing la ceva mentolat, Kelly, la glo la fel, e o gamă întregă de menthol și la fel și la Logic.

Cu iqos interacționez mai des, d-asta știu, pentru că cineva din casă, care nu sunt eu, a trecut definitiv pe el. Și are și ceva program de loialitate, unde adună puncte și cumpără chestii.

De Logic nu știu nimic, n-am interacționat cu dispozitivele, am văzut doar pe la prieteni, nu cunosc foarte bine care e combinația lor. Plus că sunt din grupul JTI, care sunt foarte agresivi, am mai scris despre asta.

Iqos am avut și glo m-au tot abordat pe la terase în anii trecuți. Rămân la părerea că iqos e cel mai handy dintre ele, deși eu m-am întors la clasice. Totuși, am preferat iqos la vremea mea pentru că par mai serioase, țigările de la iqos arată a țigări, nu a slims ca la glo. Și e si mai simplu și mai autentic, nu știu cum să exprim exact în cuvinte.

Revenind, dispar țigările mentolate, alea clasice, dar nu dispar aromele mentolate din device-uri. Ceea ce este o măsură bună, din punctul meu de vedere doar să mai dea ceva celor care luptă împotriva fumatului.

Sunt curios ce vor face mentoliștii mei: se lasă de fumat sau virează spre device-uri care au aceeași aromă?

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    poate se lasa si li se scoala si pl cand ajung la 45 de ani :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.