Publicasem acum câteva zile un studiu realizat despre cum dorm românii, că nu sunt chiar cei mai odihniți oameni.

Plus că știm cu toții că avem momente în care ne trezim mult mai obosiți decât atunci când ne-am culcat. Și asta se datorează multor factori, printre care activitățile dinaintea somnului, mâncării dar o parte importantă o are și salteaua.

Cei de la Napsie spuneau că salteaua lor e super bună, recunoscută inclusiv de NASA. Și că nu e nici prea tare, nici prea moale, nici prea grea ci se adaptează fiecărui corp în parte.

Bineînțeles că nu i-am crezut pe cuvânt așa că am testat pe pielea mea.

Așa că am luat una bucată cană de cafea, pusă pe saltea și una bucată de superbitate sărind pe saltea, să vedem dacă pică ceașca. Nu a picat, ceea ce e chiar tare.

Mă gândeam după ce mi-am făcut de cap pe saltea, cam cât de bună e salteaua asta în momentele în care vii târziu acasă și nu vrei să te audă colega de dormitor când te așezi în pat. Pun pariu că, dacă ții drumul drept, nici nu te simte. Testez asta și revin!

Dar de odihnit te odihnești ca un prunc pe ea. Te trezești dimineața fresh, ca după o ședință intensă la masaj de relaxare.

Ce e mișto la Napsie e că  este extrem de potrivit pentru cuplurile tinere, are livrare gratuită oriunde în România, are cam 100+1 nopți de testare ( oricand in aceasta perioada se poate returna produsul de catre cumparatori fara explicatii suplimentare).

Adăugăm și garanție de 10 ani din partea producătorului și suntem binidităt.

Pentru cei care vor să doarmă buștean și să se trezească mai sprinteni ca o panteră, pe pagina Napsie de facebook este un concurs mișto unde se pot câștiga 3 saltele. Până pe 24 iulie!

Baftă!