Am fost ieri la Rapid- Brăila, în Giulești, pentru a susține echipa din moldova natală, alături de 2 prieteni. Meci de liga a doua, poate un pic peste medie dar nimic spectaculos. Aia e, mergem mai departe.

În tribuna a 2a era însă un tip care a făcut deliciul intregii audiențe de pe partea aia de stadion.

Era venit cu gagica, undeva între 22 și 27 de ani, bărbiță, ochelarii police, freză de hipster, tot ce trebuia. Băiat gigea. Fata și ea simpaticuță, cam din același film.

O întâlnire de succes, am putea spune. Asta până în momentul în care el se hotărăște să arate cât de mascul feroce și ultras este și începe să arunce cu organe spre arbitri și jucători numai în momente nefericite. Adică de obicei când restul spectatorilor tăceau. Și nu oricum, ci cu aplomb, cu patos. Cu cât se uitau mai mulți oameni la el, cu atât îi dădea mai abitir cu apostrofările.

Pentru că așa cum bine zice Exarhu aici, degeaba ești tâmpit dacă nu strălucești.

E rău să crezi că lumea râde de tine când ea de fapt râde de tine.

Pe cuvânt, rar am văzut pe cineva mai rușinat și mai încercat de umilință decât gagica aia. S-ar fi ridicat să plece, dar ar fi fost prea în văzul lumii. Așa că a stat și a îndurat până la final. Dar cred că odată cu meciul s-a terminat și relația.

Așadar, băieții, dacă vreți vreodată să mergeți pe stadion cu iubita, poate n-ar fi cel mai bine să i-l prezentați pe huliganul fioros din voi, oricât de duri le-ar plăcea fetelor să fie băieții.

S-ar putea ca un ”să-mi iei puma în brațe” să te lase cu puma în mână și cu ochii în soare. Știi tu, să privești cerul.

Măcar a bătut Rapidul, să aibă și el o consolare.