cultura 3600 de secunde

Articol din categoria: andreiu, ca la noi

Multa vreme m`am declarat un fidel ascultator de Radio Guerilla pentru ca promovau cultura, muzica buna si ofereau o alternativa la armele de tampit poporul care se cheama si ele posturi de radio si polueaza eterul cu tot felul de farse regizate pe care poporul le haleste cu gura pana la urechi.

Aveam o mare admiratie pentru toti dj-ii de acolo, mai ales ca unii dintre ei sunt oameni cu multa experienta. Pana de curand, cand intr`o dimineata, aud in cadrul emisiunii Eliberadio o rubrica numita ora de cultura.

Foarte misto zic, pana cand aud ca jingle-ul emisiunii este facut cu o replica din celebrul pervers Sorin Tiganu, noul idol national si anume “60 de minute-3600 de secunde”. Aici vin si intreb: frate, cat de aiurea am ajuns incat sa il pui pe analfabetul ala ca jingle la o rubrica ce vrea sa incurajeze cultura? O sa ziceti multi ca e pus la misto. Chiar si asa, mi se pare o mare jignire la adresa tuturor celor care asculta Guerilla, tuturor celor care stiu mai mult decat tabla inmultirii cu 1 sau a celor carora nu le e rusine sa citeasca o carte. Daca tot vorbim de cultura, oare nu mai avem un Plesu, un Liiceanu din care sa putem cita? Intreb doar.

M`am lasat de televizor din cauza intelectualitatilor promovate intens, in fruntea lor aflandu-se eroul national Becali si continuand cu multe alte dive si alti divi contemporani. Nu as vrea sa ma las si de radio din acelasi motiv.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  E la moda si prinde bine. Ce conteaza ca-i analfabet?

 2. #2 Comentariu nou

  Eu cred ca au vazut ca a prins Atlasul de mitocanie urbana si s-au gandit ca prin jingle sa-i atraga pe neascultatorii de radio Guerilla. Ei sunt baieti faini, cred ca e doar o strategie. Sa speram ca nu o sa decline Atlasul in toate programele lor.

  • #3 Comentariu nou

   @Raluca oricum ar fi, Atlasul avea alta prezentare 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.