cu cine faci banking?

Articol din categoria: andreiu

Nu credeam vreodata ca o sa laud o banca. Si uite ca se intampla. O sa laud BCR pentru ceea ce se cheama BCR Sperante, un proiect deosebit care are ca scop sustinerea si promovarea tinerelor talente ale tarii, copii foarte talentati dar care, din pacate nu au posibilitatea de a-si exploata la maxim potentialul. Ieri am fost la sala radio, la invitatia lui Arhi, la Gala Bcr Speranta pentru a vedea 10 tinere talente atent selectionate de un juriu ales, tinere talente care vor fi sprijinite de catre BCR in perfectionarea lor pe plan muzical. Ce am vazut si auzit acolo m-a lasat fara cuvinte, acesti copii prezentandu-se impecabil pe scena si demonstrand ca isi merita locul. De la muzica pop si clasica, la muzica populara, fiecare dintre ei au fost superbi. Cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, toti au reusit sa uimeasca audienta prin prestatiile lor. Nu o data mi s-a facut pielea de gaina cand i`am auzit. Dintre toti participantii, eu am fost fermecat de o tanara domnisoara, pe numele ei Mariana Preda, care canta dumnezeieste la nai. Am fost atat de cucerit de ea incat la finalul galei am mers la ea si i`am cerut un autograf. Sigur o sa mai auzim de numele acesta, am convingerea asta.
Una peste alta, este laudabila initiativa celor de la BCR. Este un exemplu de implicare in problemele societatii si, mai mult de atat merita toata consideratia noastra pentru ca sustin si promoveaza talente tinere, care ne pot face cinste pe mai departe. Un exemplu de urmat si de alte multinationale care activeaza pe la noi.
Pentru moment va trebui sa ma credeti pe cuvant pana voi intra in posesia filmarii de aseara, cand sigur va vor convinge ei ca ceea ce v-am povestit este adevarat.
To be continued….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.