cu bovina la concert

Articol din categoria: ca la noi, mișto

Nu am sa inteleg niciodata de ce la un concert care se tine intr-o sala, gen Sala Palatului sau Polivalenta sau nu stiu unde se vinde bere si mancare. Poate doar ca sa aduni acolo toti betivanii si fomistii cu un pic de snobism in ei.

In seara asta am fost la concert la Gotan Project.Un concert absolut superb, aceasta mixtura de muzicieni din Paris si Buenos Aires fiind geniali in munca lor. Dar despre asta o sa vorbesc intr-un articol separat.

Acum vreau doar sa va povestesc de niste exemplare care au venit la concert doar ca sa crape in ei foietaje si sa umple vezica cu bere. Doua femele si un mascul. Tot concertul nu au facut decat sa faca matu gros si sa se uite scarbiti la prostii aia de pe scena. Nu au aplaudat o singura data, desi momente au fost zeci. Ba dimpotriva, au si plecat inainte ca spectacolul sa se termine, probabil pentru ca se terminase rezerva de furaje. Nici macar bunul simt nu au avut sa stranga tot in urma lor, uitand de o sticla de bere sub scaun. Sau rusine ar trebui sa le fie organizatorilor pentru ca nu au instalat niste iesle si niste jgeaburi din care sa se poata infrupta lejer toata lumea.

Trebuie sa precizez ca cireada a pascut in sectorul M, randul 10 locurile 8,9,10 din Sala Palatului.

Si sa nu uit, sper ca ala care a gandit asezarea scaunelor din Sala Palatului este undeva in Iad si se perpeleste la foc mic. Ori era ofticat pe oamenii mai inalti de 1,70 m ori nu era sanatos la cap cand s-a gandit ca cineva poate sta cat de cat comod in scaunele alea. In 2 ore mi-am rupt picioarele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.