compasiune

Articol din categoria: andreiu, ca la noi, mișto

Pentru ca mi s-a luat sa tot aud cum sunt vaitate si li se plange de mila unor duduite, m`am gandit sa scriu un articol in care sa spun ce gandesc eu despre tipologia fetelor iubite de interlopi. Cum le mai plang de mila toate babele pe la toate colturile:” vai saraca, ce batai a mai mancat de la ala” , ” cand zicea si ea ca s-a aranjat la casa ei, ia uite, cum se poarta cu ea”. Pai da fetelor, e de asteptat sa fiti calcate in picioare si umilite de catre „iubi”.

Pentru ca in general, un iubi cu nu stiu de care limuzina de peste 50.000 de para, vila nu stiu in ce zona rezidentiala si cu o ceafa care nu incape desenata nici pe o foaie A3 are toate sansele sa fie un tip foarte ok , foarte atent la nevoile celor din jur si la ce mai vreti voi. Numai ca are si el ca tot omu` cateva defecte. Probabil se ocupa cu camatarie, taxe de protectie, proxenetism…activitati cu o implicare civica intensa. Si pentru el e normal sa te trateze ca pe un obiect care raspunde la comenzile lui, in caz contrar se impune o corectie. Pentru el e foarte simplu, iti da doua capace si gata. Nu o sa prea ai ce sa`i faci. Fizic, e de cel putin 5 ori mai mare ca tine. Legal, i se cam rupe, 95% din ce face e ilegal si probabil ca are cazier stufos si dosare pe rol. Plus ca se poate lepada de tine ca de o masea stricata. Se gasesc gazele doritoare peste tot. E de ajuns o tura de cluburi sambata seara si gata.

Ar trebui sa va ganditi de cateva ori inainte sa va alegeti un „bubu mic” care va plimba cu Mertzanu si va duce la shopping in mall, pentru ca vine si timpul de pay-back. Si atunci voi iesiti sifonate. In cazul in care gorila nu-si varsa furia si pe ai vostri.

P.S: nu tolerez sub nici o forma violenta asupra unei femei. Mi se pare unul dintre cele mai josnice lucruri pe care le poti face in viata.
P.P.S: daca e vorba de bataie in ciocolata intre 2 gagici se schimba datele problemei

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cine cauta, gaseste…asa e o vorba din batrani. fiecare isi are perechea si probabil fiecare ne meritam soarta. asa ca nu e nevoie sa le plangem noi de mila pipitelor care iau cate o palma de la baiatul cu afaceri ilegale…(aici e partea frumoasa, ca pe nici una nu o intereseaza ca ala are fete in spania sau ca ia taxa de protectie, atata timp cat ea isi primeste matasurile fine si pietrele pe deget). ai ales sa stai cu el, suporta, ca e la pachet, 2 in 1!

  2. #2 Comentariu nou

    Si ce te faci violenta non-fizica? Sunt foarte discutate subiectele in care violenta lasa semne vizibile pe moment, insa exista forme de violenta care lasa semne in interior; apoi se intreaba lumea de unde le provine cancerul sau alte „minuni”. Pana la urma toate formele de violenta provin din problemele personale nerezolvate si majoritatea nu sunt manifestate constient. Si intre cauze, importante ar fi frica si ignoranta. In principal frica de adevar, care doare a’ naibii de tare. Dar oricum, tu stii mai bine…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.