UPDATE:  Miro este câștigătorul sorților! Miro, astept un mail de la tine cu adresa de livrare si nr de telefon!

miro

Sâmbătă, 2 aprilie, adică azi, se întâmplă El Clasico.

Pentru cei ce nu știu despre ce e vorba, poate ar fi cazul să mergeți la studii, aici vorbesc băieții mari. Din punctul meu de vedere, e cam al doilea duel european, după United-Liverpool, nefiind neapărat vorba de vreo ierarhizare, doar că englezii îmi sunt un pic mai simpatici 🙂

Acum, introducere în context: ați văzut probabil fotografia de mai sus. E cu un kit Fc Barcelona, o geacă, o minge, o agendă și un pix. Aduse direct de la Barcelona, de la club. Le-aș păstra pentru mine, la colecție, dar trebuie să le dau mai departe.

Cui? Simplu. Unuia dintre voi care îmi povestește de un el clasico ce l-a marcat cumva. I-a rămas în minte ca fiind unul dintre meciurile alea, care te rogi să nu se mai termine. Nu contează cine a câștigat sau a pierdut, e vorba de spiritul competiției și de spectacolul de pe teren.  Și un pronostic pentru meciul de diseară, doar să vedem cine se pricepe mai bine.

Duminică tragem la sorți câștigătorul și vedem cine a avut noroc de un kit original.

Kitul este oferit de cei de la Beko România, care cu acest prilej vor să anunțe un parteneriat strategic,  pe care l-au făcut cu cei de la Fc Barcelona, devenind parteneri premium.

Mie mi-a plăcut foarte tare motto-ul lor:

Un partener adevarat nu este doar un sponsor
Un partener adevarat te sustíne in tot ceea ce faci

Asta e mișto și ar putea fi declinată în multe direcții.

Așadar: comentariu cu un el clasico memorabil. Mâine aflăm cine câștigă kit-ul! Succes! Hai ai noștri!

premiu_BEKO_FCB_1