Cele mai bune măști de protecție

Articol din categoria: andreiu

Din categoria recomandărilor de produse pe care le folosim cu încredere, astăzi avem măștile de protecție de la Printcenter. Le folosim intens de vreo lună, le spălăm corespunzător și le refolosim.

Pe lângă faptul că sunt tratate antibacterial cu nu știu ce tehnologie omologată, arată cool și ai de ales dintr-o mulțime de modele.

Eu am comandat ieri încă un set, pentru toată familia, inclusiv pentru kiddo am luat un set de 7 măști, pentru o săptămână.

Eu mi-am luat și de Vader și de Storm Trooper, ca un fan StarWars ce sunt eu și doamnei unele de finețe.

Am lăsat la urmă partea cea mai bună, care pentru mine a făcut diferența, să renunț la cele de unică folosință și să aleg modelul ăsta: forma lor.

Sunt construite fără economie de material, nu prea le poți purta sub nas, că nu stau decât în poziție corectă și, fiind suficient de mult material și destul de bine realizate, le poți purta cu ochelari, fără să se aburească.

Ceea ce pentru mine este aur curat.

În loc de încheiere vă spun să folosiți codul Cismaru30 când sunteți în checkout și, așa cum bănuiți, aveți o reducere de 30% din valoarea coșului. Reducerea este valabilă pănă la 21 decembrie, deci trebuie să vă grăbiți!

Lăudați, comandați și vă protejați!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.