Probabil una dintre cele mai complicate sarcini pe care le poate avea cineva în viața asta, este să caute cadou. E la fel și pentru femei și pentru bărbați, niciodată nu știi cum s-o dai ca să iasă bine.
E cu atât mai complicat cu cât internetul, de cele mai multe ori, mai degrabă te încurcă decât te ajută, având în vedere că nu toată lumea este Bill Gates și nu ne permitem cadouri dintre cele mai excentrice. Cum ar fi o croazieră în jurul lumii.
Revenind la întrebarea din titlu acum, cadourile pentru bărbați nu trebuie să fie deloc complicate, nu trebuie să fie o povară pentru nimeni. Dimpotrivă, trebuie să fie smart, witty sau să fie ceva cu utilitate maximă, care să reziste peste ani și să capete o valoare sentimentală.
Ultimele 3 cadouri mișto pe care le-am primit eu au fost : un platan cu tot cu boxe, un ceas mișto pe care îl port și mereu îmi amintesc de unde e și o cutie pentru ceasuri.
Nimic complicat, eu urăsc să primesc haine, printre altele și nu cred că sunt neapărat utile, pentru că la un moment dat se strică și le arunci. Aș merge pe chestii mai practice, așa cum spuneam mai sus, care să aducă aminte de persoana care îl oferă.
Deși avem tendința să căutăm lucruri complicate sau  sofisticate, de cele mai multe ori răspunsul este simplu, trebuie doar să ai o sursă de informații în interior sau să-l cunoști destul de bine încât să știi ce îi lipsește. Cadoul este un motiv de bucurie, nu trebuie să îl transformăm într-o povară, că s-a pierdut de tot magia.
Am scris articolul ăsta la invitația celor de la ilux.ro, care au o secțiune foarte mișto de cadouri pentru bărbați. Am văzut acolo un set de bar pentru birou atât de mișto încât aproape că m-aș reapuca de freelance doar că șă-l pot avea pe birou.
Au și un blog populat cu niște sugestii cool pentru cadouri, mai ales pentru bărbați!
Și multe altele, vedeți voi acolo 🙂