Un program mișto, care a debutat undeva prin 2015, la inițiativa celor de la Orange, adică Părinți la școală, continuă și anul ăsta, urmând să se desfășoare în luna august în Smart Shop-urile Orange.

De ce e mișto proiectul ăsta? Pentru că își propune să facă ceea ce noi fie nu avem timp, fie nu avem răbdare, și anume alfabetizarea părinților noștri ( care nu sunt toți techsavy) în folosirea tehnologiilor actuale.

Participanții vor învăța cum să folosească serviciile de internet pe smartphone sau tabletă, care sunt cele mai utile și interesante aplicații pentru nevoile lor zilnice, cum pot folosi dispozitivele pentru a fi mai aproape de cei dragi ( nepoti, în special, vă spun pe pielea mea) dar și care sunt pericolele în digital.

Părinți la școală va avea loc în București: Orange smart shop Europe House Victoriei și Orange smart shop Băneasa Shopping City, Timișoara, Galați, Constanța, Iași, Oradea, Cluj Napoca, Pitești, Bacău, Arad, Târgu Mureș) între 22-30 august.

Mai mult decât util, mai mult decât de apreciat.

Înscrierile se fac pe site-ul campaniei dar și în Orange smart shop-urile participante. Să-i mai trimitem și noi la școală, că ei tot au stat cu gura pe noi să învățăm atâția ani!

Și ca idee cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din magazin, valabile timp de 2 săptămâni.