Ce si cat tinem minte?

Articol din categoria: atitudini

Inca de la inceput trebuie sa spun ca sunt tipul care se enerveaza, tranteste mucii in fasole pe loc, iti spune ce are de zis si in 10 minute se calmeaza. Daca ma intrebi peste 1 luna de ce m-am enervat azi, mai mult ca sigur nu o sa mai stiu. Nu vreau sa imi ocup neuronii cu diverse chestii pe care le consider inutile. La fel cum nu mai stiu ce subiecte am avut la bac sau la admitere. Important e ca am trecut cu bine peste, nu de ce subiecte. Si asta se poate aplica in multe cazuri si exemple personale.

Incerc sa-i inteleg pe oamenii care iti pot spune cu precizie de ceas elvetian cu ce i-ai suparat acum 3 ani, pe 2 iulie cand coborai din tramvai. Si mai mult de atat, nu iti spun atunci ca i-ai deranjat cu ceva ci asteapta sa treaca o perioada buna de timp, sa se mai adune astfel de incidente si sa ti le poata spune pe toate odata. Dar de ce? Daca dai de unul ca mine, toata munca ta de a conserva informatiile se naruie instant.

Nu mai bine va tineti voi creierul limpede si il incarcati cu informatii care chiar va pot fi de folos decat sa arhivati tot felul de nimicuri?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.