Ce mai face Gică Hagi?

Articol din categoria: andreiu


Pe scurt, dă exemple de cum ar trebui să se facă performanţă în fotbal. După ce ne-a scos pe străzi ani de-a rândul, pe vremea când îmbrăca tricoul echipei naţionale, acum Regele ne arată cum ar trebui să fie ordinea firească a lucrurilor din fotbal. El a început cu ceva timp în urmă un proiect numit Academia de fotbal Gheorghe Hagi, cu care are rezultate spectaculoase ( şi aici mă refer la naţionala under 17 şi victoriile împotriva echipelor de copii de la Real sau Inter) şi este ca şi promovat în primul eşalon fotbalistic cu echipa sa, Viitorul Constanţa, echipă care are cea mai mică medie de vârstă din România, de aproximativ 21 de ani. Răbdare, seriozitate, muncă şi iar muncă. Inverstiţii pe termen mediu şi lung.

Acum, Hagi a lansat un nou proiect, numit Next 11- Echipa Viitorului, un proiect care îşi propune să descopere o nouă generaţie de jucători care peste câţiva ani să ne scoată iar noaptea pe străzi cântând de bucurie. Ceea ce este de apreciat la proiectele lui Hagi este imparţialitatea şi corectitudinea de care dă dovadă în relaţia cu tinerii jucători, singurul criteriu care contează în procesul de selecţie fiind talentul şi atât. Nu banii părinţilor, nu relaţiile de prietenie sau mai ştiu eu ce.

Dar să vedem ce a spus şi Hagi despre viziunea şi planurile lui cu proiectele pe care le derulează:

“Incă de la înfiinţarea Academiei, visul meu a fost să creez un climat pentru performanţă şi să predau tinerelor talente filosofia mea despre fotbal. La trei ani de la înfiinţare, am devenit cea mai mare Academie de fotbal din România, cu peste 30 de jucători angrenaţi în circuitul echipelor naţionale de fotbal. Orice proiect are nevoie de parteneri puternici, care să înţeleagă pasiunea pentru sport – de aceea mă bucur că am demarat proiectul Next
11 alaturi de Pepsi. Next 11 se bazează pe pasiune, autenticitate, respect, dăruire şi spirit de echipă, valori pe care vreau să le vad în viitorii jucători ai naţionalei României”

Şi cum un proiect de o asemenea anvergură nu poate fi susţinut decât de cei mai buni, cei de la Pepsi s-au alăturat imediat proiectului Next 11 şi par foarte entuziasmaţi de parteneriat. De asemenea, Marius Moga a venit cu o idee cel puţin inedită de promovare a proiectului şi s-a gândit să compună un imn cu sunete luate din şuturile la poartă ale lui Hagi. Interesantă rău ideea.

Dacă nu vă place ce a făcut Moga, aveţi posibilitatea să compuneţi voi alt imn, pentru că toate sunetele se găsesc aici şi pot fi combinate în orice fel. Hai, să dăm dovadă că suntem fani adevăraţi şi să încercăm să scoatem un imn mai bun ca al lui Moga.

Acum că am tot povestit ce mai face Gică Hagi, vă lansez o provocare. Dacă ai visat vreodată că eşti ca  Hagi, că te aplaudă un stadion întreg şi că eşti iubit de o întreagă naţiune, povesteşte-mi o întâmplare sau un moment din viaţa ta care te-a făcut să simţi că e o mandrie să fii român şi poţi câştiga un tricou al Echipei Viitorului – Next 11. Poţi fi unul din primii oameni care îmbracă culorile viitorului. Cea mai emoţionantă poveste câştigă. Vineri pe la prânz închidem comentariile, ok?

Succes!

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Lăudabilă iniţiativă Să speram ca băieţii lui Hagi vor învăţa lucruri frumoase şi folositoare de la „rege”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.