Ce e mai mare decât o inimă de copil?

Articol din categoria: andreiu

O inimă de copil fericit.

Ar fi bine ca toți copiii să fie fericiți tot timpul, nu doar în perioada Crăciunului, dar asta este o problemă de care să ne ocupăm noi, ca umanitate, în unanimitatea noastră.

Până vom reuși să ajungem acolo, putem face un gest mic pentru noi, dar uriaș pentru ei, pentru copiii vulnerabili, care își doresc la fel de multe momente de bucurie ca orice alt copil, ba, poate, uneori, visează mai abitir cu ochii deschiși.

Cum putem să facem un copil fericit, în luna decembrie?

Soluții sunt mai multe, poate mergem la o fundație, poate vorbim cu o asociație care are grijă de copii mai puțin norocoși, poate știm noi niște cazuri și le facem o vizită, sau putem să îi ajutăm pe cei de la LEGO să o facă, alături de noi.

Pentru fiecare inimă construită și postată pe social media, folosind #BuildToGive, LEGO va dona un set unui copil care are nevoie de puțină culoare în viața sa.

Inițiativa anuală #BuildToGive vine în sprijinul copiilor care au nevoie să intre în spiritul sărbătorilor prin joacă și, cumva, ne ajută și ne învață cât de ușor este să punem un zâmbet pe chipul unui copil.

Așadar, fă o inima din piese LEGO, posteaz-o la tine pe social media cu #BuildToGive și vei face un copil fericit.

Nu trebuie să fii influencer, vedetă, rachetă spațială, nimic din astea. Trebuie să vrei să faci un gest mic, dar uriaș!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.