Cât mai plătiți abonamentul de telefonie?

Articol din categoria: andreiu

Am primit ieri mail de la Orange care mă anunță că mi se ieftinește abonamentul YOXO și că o să plătesc 35 de lei pe lună pentru 60GB. De fapt, n-am plătit niciodată mai mult de 30 de lei, pentru că ce nu consumi din internet nu e tarifat.

Am scris de YOXO în aprilie, mi se pare soluția aproape perfectă pentru zilele noastre, nu e ceva mai bun pe piață. Aproape perfectă pentru că nu poți plăti parcare sau trecere la Fetești cu el. Adică nu ai cum să faci cost suplimentar. Dar atât.

Înainte, adică 2019 – 2020, plăteam 25 de euro, în ideea în care eu nu-mi cumpăr telefoane de la operator, mi le iau direct din emag sau de pe site-ul Oneplus. Prefer flexibilitatea în detrimentul reducerilor de preț la aparat.

În 2015 plăteam 38 de euro pentru 2.5 GB de net lunar. Incredibil, dar adevărat.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ca fapt divers, 5 GB la Digi cu 3000 minute in ue costa 3,33 euro ( daca ai deja 2 servicii de la ei). Așa că Orange care a cerut multa vreme abonament de 30 de euro pentru mai puțin decit a oferit Digi de prima dată, mi se par cel puțin scumpi.

  • #2 Comentariu nou

   Ca fapt divers, la ce latime de band ofera digi pe gsm, cei 5 Gb ajungi sa ii consumi in 6 luni…:)

 2. #3 Comentariu nou

  2 euro cu TVA inclus, pe Digi. 5G in centrul orasului, in limita a 80 GB, SMS-uri platite in alte retele, roaming la preturi de 2-3E GB la nevoie. Semnal indoor, cel putin acasa, identic la Digi si Orange.

  • #4 Comentariu nou

   Cam 30 de lei pe lună, opțiune de 5 euro la Vodafone, care se activează automat. Am 7 zile în care pot băga credit, de la momentul activării. Fără bătăi de cap cu abonament când shit.

 3. #5 Comentariu nou

  Oferta de BF la digimobil. 2.5 euro pe luna primul an, 5 euro pe luna anul urmator. In Romania extrem de fiabil. Internet nelimitat, minute la fel, etc. Dezavantaj? Odata iesit din tara platesti si secunda :)))

 4. #6 Comentariu nou

  23 lei/luna, DIGI Business, dar nu prea multumit de semnal.

 5. #7 Comentariu nou

  Optiunea prepay de 5 euro (+TVA) de la Orange.
  As putea sa trec la yoxo, as economisi vreo 4 lei pe luna 🙂 Trebuie sa ma uit daca imi ajung 20GB, ca la cartela am bonusuri de 50-100 de giga in fiecare luna.
  Daca as avea nevoie de roaming as trece la Yoxo, acolo ar fi vreo 10 lei diferenta.

 6. #8 Comentariu nou

  Abonament la vodafone cu roaming activat, 65 GB trafic de date national = 8 euroi.

 7. #9 Comentariu nou

  2 euro cu tot cu TVA la Optim 2 la Digi. Nelimitat in retea, 200 minute nationale, depasirea 1 cent / minut + TVA. Roamingul in UE cu iesit de 2-3 ori din tara pe an am platit maxim 7 euro cost suplimentar la 2 numere de telefon. Nevestei i-am zis sa-i dea blana cu vorbitul… ca oricum nu se putea abtine. Net pornit tot timpul, ascultat Spotify in masina.
  Am abonamentul de 10 ani. Nu stiu sa fi fost nemultumit de 4-5 ori in tot acest timp. Raportul cost – beneficii e bun.
  Nu are rost sa platesc luna de luna extraoptiunea de roaming la oricare abonament ar fi el tot nu e mai ieftin decat costul suplimentar de roaming pe care il fac la Digi.

 8. #10 Comentariu nou

  4 euro la Vodafone prepay. Cu roaming. 2.3 G date în străinătate. În tara nici nu stiu, sute de G adunate din bonusuri. Nu pot fi consumate ever. Dar semnalul e prost chiar și în Bucuresti. Încerc acum Telekom care am înțeles ca stă mai bine ca semnal. 5 euro, nelimitat net etc, etc. Cred ca azi diferenta deja diferenta se face la calitatea semnalului si acoperire.

 9. #11 Comentariu nou

  80 de dolari, 2 linii. Internet mai vai de el, ca nu e in Romania. Platim separat cam 100 de coco pentru wi-fi, ca ala e separat (mobilul de la T-mobile si netul de la Fios). nu e zi sa nu ma gandesc cu amaraciune la netul nelimitat (si MULT peste orice viseaza mancatorii de burgeri) din Romania 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.