Avem un festival al restaurantelor

Articol din categoria: andreiu, promo

Aplicația ialoc a lansat cel mai mare festival dedicat restaurantelor a început în București și Brașov cu reduceri semnificative pentru clienți
Aplicația ialoc lansează astăzi ialoc Fest, cel mai mare festival dedicat restaurantelor care își așteaptă oaspeții la masă, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Peste 100 de restaurante din București și Brașov fac parte din inițiativa lansată de aplicația ialoc, la care se adaugă reduceri de până la -50% doar la rezervarea mesei prin aplicația ialoc.

Pentru acest eveniment, care are loc între 31 august și 30 septembrie 2020, sunt disponibile 20.000 de rezervări.
Unul dintre cele mai afectate sectoare de criza pandemică este horeca, care a suferit pierderi semnificative.

Pe de o parte, capacitatea mult mai redusă a restaurantelor a scăzut vânzările, unele locuri având disponibilitate de aproximativ 25% din întreg numărul de locuri destinate clienților.

Pe de altă parte, clienții sunt mult mai precauți și preferă să evite locurile publice de petrecere a timpului liber, mai ales prin prisma știrilor despre nerespectarea distanțării sociale în locuri și zone deja consacrate cu public numeros.

Lista completă de restaurante din București este disponibilă aici , în timp ce lista restaurantelor participante din Brașov este disponibilă aici .

Listele sunt actualizate în timp real cu restaurante care vor să fie parte din ialoc Fest.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.