Când vă mai spune cineva că textul a murit

Articol din categoria: andreiu

De ani de zile ni se spune că textul e mort și viitorul e video, foto, audio, hieroglific sau cum o mai fi el. Avem zeci de platforme, mă întorc la Clubhouse care deja e mort de 1 an cu tot cu marii influencerii creați acolo, avem youtube, tiktok, twitch și instagram.

Revenind la titlu și vorbind despre instagram, când vă mai spune cineva că textul e mort și că atenția trebuie mutată către instagram, postări și stories, pentru că o fotografie face cât o mie de cuvinte, să-i arătați aceste poze.

Influencerițe cu sute de mii de urmăritori, cu notorietate și tracțiune și ce vreți voi, să porcăiesc ca la piață pe InstaStories, prin text. Râuri de text, scris, chinuit, muncit, care dispare în 24 de ore.

Text!

Dar bineînțeles că va trece și acest război și lumea va uita, cum a uitat și de ce s-a întâmplat în pandemie, și brandurile vor veni cu bugetele uriașe la marii influenceri. Că știți cum e! Nu putem să nu, ce dacă face nasoale, fuge din carantină, trage bani din donații…are comunitate! Și livrează. Lături, dar livrează. E important că le livrează pe video și foto, care sunt la putere!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.