Niște metode de apărare împotriva putiniștilor

Articol din categoria: andreiu

Avem două sinteze ale propagandei ruse care se difuzează prin mediile online de la noi, realizate foarte bine de Tudor și de Cristi.

Mai apar versiuni soft de genul celor enunțate de Cristina Ich și Corina Băcanu, care, din pură coincidență, a făcut și campanie intensă pentru Yango, la vremea ei.

Când vă confruntați cu astfel de argumente, întrebați-i când au fost ultima dată în vacanță în Rusia, dacă au de gând să se mute în Rusia și de ce aleg mereu vacanțele în grecia sau turcia sau spania în detrimentul vacanțelor la Novorossiysk.

Și de ce folosesc produse si servicii realizate de măgarii vestici și nu alterntivele rusești. Am văzut influenceri ruși care plângeau de ți se rupea inima că de azi se închide instagram în Rusia. Și am văzut oameni luați de pe stradă pentru că aveau o hârtie albă în mână.

Nimic nu-mi provoacă mai multă scârbă în zilele astea decât jigodiile astea care cer clemență pentru rusia, că știți cum e, oameni suntem.
Cel mai trist este că unii se vând pentru niște arginți, dar cei mai mulți o fac din convingere, din analfabetism funcțional, din manipulare, pe gratis. Își vând țara și familia rușilor pentru Șoșoacă și Simion.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  eu cred că în momentul în care la kremlin s.a decis rezolvarea manu forte a problemei cu Ucraina, și a trecut ceva timp de atunci – nu e o decizie de luat de azi pe mâine, au fost stopate și finanțările pentru propagandă. ce sens ar mai putea avea, mai ales în spații culturale tradițional rusofobe, cum sunt România și Polonia? e destul de limpede că Rusia a decis că este în situația de a arde toate podurile care o leagă de occident – și atunci, ce să mai convingi, ce să mai argumentezi, nuanțezi, explici? nu a mai rămas nimic neclar. eu zic că tot ce aduce a narațiune pro-Rusia este rezidual sau involuntar.

 2. #2 Comentariu nou

  valentine nu esti tu ala taguit la zoso cu „propaganda rusa”?

  • #3 Comentariu nou

   corect. și, tu ce zici, fac propagandă rusă? există un singur text care măcar aduce cu așa ceva? sau discutăm despre umorul lui zoso?

 3. #4 Comentariu nou

  dap, faci. nu pe fata – esti un idiot util pus sa muddy the waters

  • #5 Comentariu nou

   adică, fac – dar de fapt nu fac. ce fel de propagandă e aia? tu ai plăti așa ceva? haha. vezi că e un articol bun pe romaniacurata.ro: „Propaganda antirusă de la noi e atât de ostentativ penibilă încât n-aș exclude să fie propagandă rusă”. merită citit, dacă ai timp. numai bine.

  • #6 Comentariu nou

   boss, cum le-am zis si lui antonelro si danc (alti troli trumptarzi care mai bantuie pe la zoso) – e trist, trist rau daca nu te plateste nimeni pt ce faci. daca tot mananci maro, macar sa iasa banu’ cash

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.