Scurt context.

Acum nici două luni, cluburile din Liga 1 votau cu alonjă măcelărească retrogradarea lui Dinamo în liga a 2a, chiar dacă mai aveau 5 meciuri de jucat pe teren și chiar dacă au fost obligați de DSP să nu joace o grămadă de timp, pentru că au avut magazionerul testat pozitiv cu COVID. Asta în timp ce alte cluburi care aveau membri din staff sau chiar jucători infectați au putut juca fără probleme.

Îmi aduc aminte cum cei de la Craiova urlau să se oprească campionatul pentru că ei sunt campioni, aia e.

Îmi aduc aminte de Becali care zicea că el nu poartă botniță, pentru că merge la liturghie și îl apără cel de sus de virus.

Ei bine, Craiova a avut lotul decimat, oameni prin spital, pe la ATI, infectați cu COVID.

Aseară nea Gigi a luat-o rău de tot, o echipă întreagă decimată de COVID, au jucat cu improvizații, au adus jucători de la Astra, doar doar s-o întâmpla minunea cu Slovan și se vor califica. Ei au uitat că cu Slovan doar Dinamo poate face minuni.

Și acum vine partea amuzantă, că pe nea Gigi karma l-a lovit exact unde doare mai tare: la bani. Putem spune că virusul a bătut liturghia și latifundiarul din pipera a pierdut foarte mulți bani din cauza acestuia, prin ratarea calificării.

CFR Cluj e singura echipă românească care a mai rămas în competițiile europene, ceea ce demonstrează că merită titlul de campioană luat anul trecut.

Între timp, Dinamo își face echipă, jocul se îmbunătățește de la meci la meci și nici probleme medicale nu mai sunt. Asta da răsturnare de situație.

#DDB