De ceva vreme s-a deschis un nou restaurant sub marca Calif, care se numește Condimental și care se află pe Bulevardul Mărăști numărul 100.

Ca să fiu mai exact, este fix pe colt la splai cu mărăști, peste drum de Camera de Comerț. Aproape în centru.

Unde e inovația:

Kebun este în principiu un kebab reorientat. Nu am luat ingredientele dintr-un kebab și le-am pus într-o cutie! Am testat (îndelung) pentru a găsi exact gustul care… de fapt era un gust pe care urma să-l construim din aproape în aproape.

Kebun este o gustare, dar poate fi un prânz ușor sau o cină sățioasă și este… unic. Pentru asta am rescris regulile fast-food: am eliminat complet prăjirea în baie de ulei. Cartofii arată la fel de rumeni, dar sunt copți cu un strop de ulei în cuptoare ce înglobează tehnologie de ultimă oră.

Chifteluțele de falafel sunt crocante și aurii, iar miezul moale, de un verde crud garantează că produsul își păstrează proprietățile nutrivite. Și falafelul este tratat (bine) în aceleași cuptoare, iar orezul este preparat la abur. Pe lângă cele nouă variante de kebun, veți fi plăcut surprinși să regăsiți aceleași produse cunoscute (dil kebab, mâncare gătită și deserturi) dar cu un adaos de… glumim! fără adaosuri inutile.

Ingredientele au sens!

Mers, testat, gustat, verificat, validat. E bun! Merită încercat.

Pe lângă asta, Condimental dă undă verde la dulcegării în iulie. Trebuie doar să spui la casă parola: mai pot și desert! și te alegi cu ceva dulce din partea casei.

Așa că #sharethecode și poftă mare!