UPDATE: merge Sorin Neagu. Data viitoare schimbam!

 

Deja devenit tradiție, la al patrulea an de evenimente dedicate bloggerilor cu pasiuni sau înclinații spre esports și nu numai, Bloggers Lan Party a ajuns la ediția cu numărul 10. Se întâmplă sâmbătă, 5 martie, la Impact Hub, de la ora11:00.

Pe mine mă bucură foarte tare că se joacă Unreal Tournament, unul din shooterele mele preferate din perioada când pierdeam zile pe la sălile de net din Brăila. Pe lângă asta se mai joacă și Nba 2k ( joc pe care mă țin să-l cumpăr de aproape un an), Guitar Hero sau Street Fighter. Se anunță mișto

Pe lângă asta, se anunță premii foarte mișto și consistente. Calif și Shoteria am înțeles că se implică activ în hidratarea și alimentația corespunzătoare a playerilor.

Ca de obicei, pot lua pe cineva cu mine, trebuie doar să-mi spui că vrei, aici în comentarii. Dacă sunt mai mulți doritori, dăm o șpagă la organizator și poate suplimentăm.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS RomâniaMedia GalaxyDigi NetShoteriaCalif și Impact Hub. Partener media: Radio 21