Bine că a fost pandemia

Articol din categoria: andreiu

Urăsc petrecerile de la Halloween. Urăsc costumațiile, urăsc să merg măscărit la petrecerile astea, să caut costumație, tot procesul ăla.

Înțeleg bucuria copiilor, dar nu mă pot integra în nebunia adulților cu petrecerile astea. Practic, pierzi foarte mult timp și bani să te costumezi și să te maimuțărești ca să mergi să bei 14 beri, să te duci acasă lemn și să suferi a doua zi.

Exact asta poți face și în mod normal, fără să fie vreo ocazie specială. Ba mai mult, după halloween suferi și mai tare, că trebuie să ieși din costumul de clown, să te demachiezi, să ieși din rol.

Pierdere totală de timp.

Cel mai mare efort pe care l-am depus în acest sens a fost să-mi las mustață la un revelion, care era cu tematică. Și atât.

Și cel mai mult uram petrecerile organizate de sereleurile pe unde am lucrat, unde se aștepta cu mare nerăbdare petrecerea de halloween. Oribil, vă zic.

Mă bucur anul ăsta că a fost pandemie și au fost interzise petrecerile și adunările mari de oameni și nu a trebuit să fiu cărat sau obligat să merg la vreo maimuțăreală d-asta.

Phew.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    eu ma bucur ca nu s-au putut tine partyuri de Craciun ale firmelor anul trecut, si poate nici anul asta

  2. #3 Comentariu nou

    Nu am auzit pe undeva sa fie obligatorie participarea la petrecerea de craciun a firmei…

    Pe mine secret santa ma seaca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.