BCR introduce Venit Protect, un instrument de protecție al veniturilor

Articol din categoria: promo

Banca Comercială Română continuă să-și extindă ecosistemul digital George și anunță disponibilitatea Venit Protect, un nou produs de asigurare oferit împreună cu BCR Asigurări de Viață VIG, care poate fi achiziționat 100% online, din George. Venit Protect asigură protecția veniturilor, oferă despăgubire și un confort al echilibrului financiar în cazul unor evenimente neprevăzute, care includ situații ce necesită spitalizare, incapacitate temporară de muncă, șomaj, invaliditate sau deces. Mai mult, asigurarea este adaptată contextului pandemic actual și oferă clienților protecție inclusiv în cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.

„Venit Protect este un produs de asigurare special, dezvoltat pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și menține echilibrul financiar, într-un moment în care întreaga societate se confruntă în continuare cu pandemia Covid-19. Efectele pandemiei escaladează rapid, cu repercusiuni negative la nivel sanitar, economic și personal. Venit Protect este o soluție de asigurare de viață, care poate veni în sprijinul clienților și a familiilor acestora, pentru a-i ajuta să depășească posibilele situații dificile. Asigurarea se poate achiziționa simplu și rapid, 100% online, direct din magazinul George, fără evaluare medicală. Clienții au și posibilitatea de a o personaliza, prin alegerea costului lunar cu prima de asigurare, obținând în mod dinamic valoarea sumelor asigurate pentru fiecare tip de acoperire”, a declarat Marian Oprea, Șef Departament Management Produselor de Asigurare Retail, BCR.

Pe parcursul unui an de asigurare, clienții Venit Protect pot beneficia de maximum două evenimente despăgubite pentru riscuri de șomaj, incapacitate temporară de muncă sau spitalizare. În plus, pentru șomaj și incapacitate de muncă, sumele lunare vor fi asigurate pentru o perioadă de maximum 6 luni pentru fiecare eveniment.

Venit Protect oferă protecție financiară atât pentru angajați, cât și pentru antreprenori și pensionari, având un cost lunar cuprins între 20 și 50 de lei, în funcție de nevoile de protecție ale acestora. Cu titlu de exemplu, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 35 de lei, beneficiile sunt următoarele: 

Pentru angajați, asigurarea Venit Protect acoperă incapacitate temporară de muncă, pierderea involuntară a locului de muncă, spitalizare din orice cauză, spitalizare ca urmare a unui accident în afara țării, deces din orice cauză, invaliditatea totală și permanentă din orice cauză:

 • 17.500 de lei în caz de deces;
 • 17.500 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă;
 • 700 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă;
 • 700 de lei/luna în caz de pierdere involuntară a locului de muncă;
 • 1.400 de lei în caz de spitalizare;
 • 3.500 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării.

Pentru antreprenori/PFA, asigurarea acoperă decesul din orice cauză, invaliditate totală și permanentă din orice cauză, incapacitate temporară de muncă, spitalizare din orice cauză și ca urmare a unui accident în afara țării:

 • 17.500 de lei în caz de deces;
 • 17.500 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă;
 • 1.400 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă;
 • 2.800 de lei în caz de spitalizare;
 • 7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării.

Pentru pensionari, asigurarea acoperă decesul din accident, invaliditatea totală și permanentă din accident, spitalizare ca urmare a unui accident sau ca urmare a unui accident în afara țării. 

 • 35.000 de lei în caz de deces din accident;
 • 35.000 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă din accident;
 • 2.800 de lei în caz de spitalizare din accident;
 • 7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării

Asigurarea de viață Venit Protect se încheie pe o perioadă de 1 an și se reînnoiește automat, prin plata primei lunare de asigurare pâna la împlinirea vârstei maxime de 70 de ani.
Clienții BCR care dețin o asigurare Venit Protect pot solicita despăgubirea evenimentelor asigurate, adresându-se unui reprezentant BCR, apelând Call Center BCR Asigurări de Viață VIG la numărul de telefon 021.206.90.40 (apel cu tarif normal, disponibil de luni până vineri, între 09:00-17:30) sau pe e-mail la adresa daune.bcr@bcrasigviata.ro.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.