Aș vrea să văd niște vinovați pedepsiți

Articol din categoria: andreiu

Pentru că nu avem de nici unele.

Pentru că avem medici care se îmbolnăvesc de Covid

Pentru că spitalele sunt locurile cu cele mai ridicate șanse să iei Covid și să crăpi, pentru că mai iei și nosocomiale și cine știe câte

Pentru că medicii își dau demisia, nu de jegoși lași, ci pentru că sunt expuși direct virusului, fără nici minima protecție sau apărare.

Pentru testele făcute pe pile de politicieni, înaintea personalului medical

Pentru toate numirile politice, pentru toți habarniștii ajunși în posturi de conducere

Mi-ar plăcea să văd că justiția aia pentru care am ieșit în stradă se pune pe făcut anchete serioase și dă verdicte rapide, nu peste 1001343 ani.

Miniștrii sănătății din 90 până azi, premierii din 90 până azi, șefii de DSP-uri din 90 până azi, managerii de spitale, organele de audit și control.

Ar merge niște acuzații de genocid?

Mi-ar plăcea să văd, defalcat, ce s-a întâmplat cu toate contribuțiile noastre către sănătate. Și cum au fost gestionați banii ăia. Și nu numai ai mei, ci ai tuturor celor care au contribuit zeci de ani și n-au fost măcar o dată la medic, cum e taică-miu, de exemplu. A pompat 40 de ani contribuție și acum dacă are o problemă, îi e teamă să apeleze la sistemul sanitar, că are 63 de ani și dacă ajunge acolo s-ar putea să nu mai iasă.

Poate ar fi cazul ca sănătatea să nu mai fie numită politică și să începem să o lăsăm pe mâna profesioniștilor?

Colectiv a fost un cartonaș galben, ne-a durut în cur. Am mers mai departe, am plâns un pic, l-am dat jos pe Ponta și am mers mai departe. Nu am învățat nimic.

Iata că a venit payback time, acum.

Mi-ar plăcea să văd și niște mulți politicieni infectați cu covid și nevoiți să fie tratați în spitale, dar la grămadă, cu toată lumea, nu ca Flutur, care are jumătate de etaj pentru el.

Și, pe lângă ăștia, pe toți cei care au permis ca în 2020 să nu meargă faxul. Faxul!

Și după ce scapă, i-aș vrea în izolare pe la Rahova, Poarta Albă sau prin alte părți.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Din pacate cei care ar trebui sa ia masuri sunt tot de-ai lor, asa ca nici o sansa ca cineva sa fie tras la raspundere. Colectiv, s-a intamplat ceva? Nimic, toti au uitat, 2-3 si-au dat demisia si aia e!

 2. #2 Comentariu nou

  Nu se va face nimic fiindca trebuia & trebuie sa de faca o epurare a cadrelor comuniste & securiste, impreuna cu descendentii lor „nevinovati”.

  Cum unul ca Iliescu & Basescu nu sunt deranjati, nu va fi alta justitie decat cea aplicata lui Gheorghe Ursu sau Alexandra Macesanu.

 3. #3 Comentariu nou

  De asta ne-a dat covid-19, sa pedepseasca TOTI vinovatii. De 10 de ani cretinii merg cu gripa la servici prin transport public, acum in sfarsit vom invata consecintele coruptiei si a prostiei cu ceva mai serios. Dar stati linistiti pe masura ce se topeste calota glaciara vor aparea multi multi virusi noi care nu s-au mai vazut de milioane de ani si acestia vor pedepsii toti vinovatii… si o parte din cei nevinovati

 4. #4 Comentariu nou

  Stiu ca faza cu faxul e de umplutura si irelevanta, dar e chiar complicat sa mai tii un fax functional in zilele noastre. Tehnic vorbind e foarte dificil sa il faci compatibil cu ce mai exista acum pe piata si costurile de functionare pentru faxuri sunt mult peste orice pret pus pentru serviciile de genul.

 5. #5 Comentariu nou

  Nu in izolare b0$$. In spatiu comun, sa se cace pe ei cand le scapa sapunul pe jos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.