Pentru că nu avem de nici unele.

Pentru că avem medici care se îmbolnăvesc de Covid

Pentru că spitalele sunt locurile cu cele mai ridicate șanse să iei Covid și să crăpi, pentru că mai iei și nosocomiale și cine știe câte

Pentru că medicii își dau demisia, nu de jegoși lași, ci pentru că sunt expuși direct virusului, fără nici minima protecție sau apărare.

Pentru testele făcute pe pile de politicieni, înaintea personalului medical

Pentru toate numirile politice, pentru toți habarniștii ajunși în posturi de conducere

Mi-ar plăcea să văd că justiția aia pentru care am ieșit în stradă se pune pe făcut anchete serioase și dă verdicte rapide, nu peste 1001343 ani.

Miniștrii sănătății din 90 până azi, premierii din 90 până azi, șefii de DSP-uri din 90 până azi, managerii de spitale, organele de audit și control.

Ar merge niște acuzații de genocid?

Mi-ar plăcea să văd, defalcat, ce s-a întâmplat cu toate contribuțiile noastre către sănătate. Și cum au fost gestionați banii ăia. Și nu numai ai mei, ci ai tuturor celor care au contribuit zeci de ani și n-au fost măcar o dată la medic, cum e taică-miu, de exemplu. A pompat 40 de ani contribuție și acum dacă are o problemă, îi e teamă să apeleze la sistemul sanitar, că are 63 de ani și dacă ajunge acolo s-ar putea să nu mai iasă.

Poate ar fi cazul ca sănătatea să nu mai fie numită politică și să începem să o lăsăm pe mâna profesioniștilor?

Colectiv a fost un cartonaș galben, ne-a durut în cur. Am mers mai departe, am plâns un pic, l-am dat jos pe Ponta și am mers mai departe. Nu am învățat nimic.

Iata că a venit payback time, acum.

Mi-ar plăcea să văd și niște mulți politicieni infectați cu covid și nevoiți să fie tratați în spitale, dar la grămadă, cu toată lumea, nu ca Flutur, care are jumătate de etaj pentru el.

Și, pe lângă ăștia, pe toți cei care au permis ca în 2020 să nu meargă faxul. Faxul!

Și după ce scapă, i-aș vrea în izolare pe la Rahova, Poarta Albă sau prin alte părți.