KV Guinness

În fiecare an, pe 26 septembrie, este sărbătorit în întreaga lume un tip pe nume Arthur Guinness, tip care a avut abiţia ca de-a lungul vieţii să lase ceva în urma lui. Şi a inventat Guinness, una dintre cele mai apreciate beri la nivel mondial. Pentru că tre să recunoaştem că nu cred că e oraş pe mapamond unde să nu fie măcar un irish pub unde să nu găseşti Guinness. Să nu mai vorbim de numărul ţărilor unde se sărbătoreşte Arthur Guinness Day.

Dar să vedem ce spun chiar cei ce au grija ca Guinness să îşi continue istoria:

“Sărbătoarea Arthur Guinness Day este inspirată de fondatorul Guinness, omul care a creat o bere apreciată şi iubită azi în toate colţurile lumii. El a făcut alegeri îndrăzneţe şi curajoase, care l-au diferenţiat de oricine altcineva, iar rezultatul a fost Guinness, o bere care se distinge oferind mai mult gust, mai multă aromă, mai multă pasiune, o bere Made of More. Suntem aici pentru a celebra oameni precum Arthur – inovatorii care realizează lucruri excepţionale în comunităţile lor, artiştii care vor încinge atmosfera de Arthur Guinness Day şi toţi oamenii care aleg Guinness – cea mai distinctivă bere din lume”, declară Roccos Cosmatos, Vice-Preşedinte Marketing URBB, compania ce deţine brandul Guinness în portofoliu.

Şi în România ziua inventatorului va fi sărbătorită cum trebuie, cu bere multă şi bună dispoziţie, maine seară, pe 26 septembrie. Lista completă a pub-urilor unde se poate ciocni un pint în cinstea lui Arthur o găsiţi Guinness România.  Şi ca sa îmbrăţisez filozofia de “made of more” a lui sir Guinness vă spun că se poate ciocni în cinstea lui pentru că Guinness face cinste cu primul pint. Detalii şi înscriere aici! Pentru că dar din dar se face raiul 🙂

betivi

Până una alta, unde ne vedem mâine la ziua lui Arthur Guinness?