Vorbim astăzi despre o comunitate de pet-sitteri, unde poți căuta pe cineva care să aibă grijă de animalul din dotare atunci când tu nu poți. Partea mișto e că prețul e negociabil, plătibil online și 1% din valoarea tranzacțiilor se duce către asociații de profil, de protecția animalelor.

Intri pe site, îți faci un cont și apoi cauți un Pet Sitter disponibil în meniul Caută Pet Sitter. Alegi persoana care se potrivește cerințelor tale, alegi datele în care ai nevoie de ajutor și trimiți o cerere de rezervare.

In maxim 24 de ore Pet Sitter-ul va confirma rezervarea și primești o factură. Totul este safe și modern iar plata se face online prin PayPal sau Card.

Cercetând mai în detaliu ce fel de servicii se oferă pe site am descoperit că Pet-Me acoperă de la găzdurire de animale de companie, la vizite la domiciliu ba chiar și plimbări pentru cainele tău în cazul în care ești prea ocupat să îl scoți afară.

E un fel de Airbnb pentru câini și pisici. Sau îngrijire la domiciliu pentru pești de acvariu, broaște, șerpi sau ce mai are omul prin casă.

E chiar util site-ul, pentru că majoritatea pethotelurilor închid devreme în weekend și animalele stau singure cam 14-16 ore. Și dacă pleci din oraș în weekend trebuie fie să vii rapid în oraș duminică, fie să lași câinele până luni dimineața la hotel.

Am pus poză cu al meu, pentru că e frumos și mi-e drag de el.