Probabil toată lumea știe de emeritul profesor Burnei și cazurile celebre în care acesta a făcut experiemente, a mutilat și a ucis copii, în numele științei. Un caz care îți ridică părul pe tine poate fi citit aici, e pur și simplu strigător la cer.

Acum profesorul Burnei vrea să revină la bisturiu și să continue ce a început deja, chiar dacă nici măcar colegii lui nu-l mai doresc printre ei.

Pentru că o criză de asemenea amploare trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate, profesorul măcelar Burnei, acest Mengele mioritic, a zis că este oportun să apeleze la serviciile unei agenții de PR, care să-l ajute cu această situație.

Și a ajuns pe mâna celor de la More Than Pub, probabil cea mai josnică agenție, care acceptă să spele cadavre și să pună la bătaie orice, doar să fie domnul profesor măcelar Burnei recuperat.

Aveți aici pe larg dovada nesimțirii, țățismului, țărănismului și nesimțirii celei care se numește Mihaela Petrovan și care este ownerul agenției. E înfiorător să vezi unde se poate ajunge și până unde se poate merge de dragul unor poli de bani.

Frățică, când e vorba de copii, mai ales de copii care au suferit sau au murit din cauza unuia, nu te duci acolo sau, dacă te duci, nu ieși și-ți pui poalele în cap în public. O faci mai pe șestache. La cât PR știu eu.

Și ce sminteală posedă doamna patron, cu grupuri mafiote și interese oculte derulate împotriva lui Burnei, te-ar apuca răsul dacă nu ar fi de plâns.

Sunt curios ce părere au ceilalți clienți ai agenției, să se afle într-o așa companie selectă.