Dacă furtunile și uraganele ar avea o amprentă genetică, probabil 90% dintre ele ar proveni din România. Cei mai demanding, oamenii care își cer drepturile sus și tare peste tot, dar cei care uită cel mai rapid că un drept vine la pachet cu o obligație corelativă.

Românii sunt oamenii care urăsc să intre cu 10 minute mai târziu la o programare la medic,  dar în același timp vor să beneficieze de tot timpul din lume în cabinet.  

Tot românii nu pot concepe să stea la coadă la mâncare, la un festival de mâncare, de exemplu,  dar vor musai ca mâncarea să bine facută. 

Tot ai noștri ar vrea să nu stea în trafic cu zecile de minute prin oraș dar să meargă singuri în mașină. Și să parcheze fix unde au nevoie ei să meargă, nu carecumva să le zici că pot merge 10 minute pe jos sau, doamne ferește, cu transportul în comun. 

Noi suntem cei care ar vrea să nu plătească pentru servicii de calitate dar în același timp nu să nu le pice internetul niciodată, să nu carecumva să interzicem torenții și să nu mai schimbe facebook designul, că e revoluție.  

Și lista poate continua.

După cum mi-a spus un taximetrist înțelept aseară, viața trece, orice ar fi!