Duminică dimineaţa am dat o fugă până la Mediaş, în principal pentru a o ajuta pe Nebu să ajungă la timp la FITS pentru întâlnirea cu Constantin Chiriac, dar să arunc şi un ochi la ce fac băieţii mei din #echipabloggerilor la cupa bloggerilor.  Am prins numai două meciuri, cel cu web2.0neşti, pe care l-au câştigat lejer dar şi ultimul meci, decisiv pentru locul I, jucat împotriva celor din Cluj, pe care l-au pierdut onorabil cu 2-1.

Nu vreau să comentez prea tare pe subiectul ăsta, dar nu ma pot abţine să întreb de unde vine atâta ură şi pornire contra echipei bloggerilor din Bucureşti din partea celorlalte echipe. Am văzut vânătăi urâte, julituri adânci, un Toma Nicolau luat pe sus ca la K1, în fine, o atitudine total ostilă. Şi aici mă refer în special la cei din Cluj, care fac tot posibilul să joace cât de tare şi urât, deşi totul ar trebui să fie de fun. Poate înţelegem noi, miticii, altfel treaba şi de fapt asta e atmosfera competiţională.

În altă ordine de idei şi trecând peste subiectul fotbal, am auzit de la Cristi că a fost şi o conferinţă despre social media sâmbătă dimineaţă, conferinţă ale cărei sesiuni au fost deschise chiar de primarul din Mediaş, ceea ce mi se pare foarte tare, dar şi că au fost câteva prezentări frumoase despre combinaţia sport-social media. Cumva mă oftic pentru absenţă, dar am o scuză solidă şi anume FITS.

La Mediaş, pe lângă Pepsi şi Staropramen, un brand vizibil a fost Ford, care a sprijinit deplasările bloggerilor atât spre Cupa Bloggerilor cât şi spre FITS. Despre Ford şi cât de tare mi-a plăcut Wagon-ul primit de la ei, într-un episod viitor 🙂

Oricum, tare ideea de a îmbina o conferinţă cu un eveniment sportiv. După stat pe scaun prinde numai bine un pic de sport.

Poze pe aici.

P.S: Mediaşul mi-a plăcut atât de tare, încât mi-am propus să rezerv un weekend doar pentru a-l vizita în linişte.