Nu mai știu exact, s-ar putea să mă înșel, dar cred că la anul fac 20 de ani de când sunt client Orange. I know, time goes fast, asta e. Practic am crescut odată cu rețeaua. Me happy, they seem happy, mergem înainte.

Bun, ca să intrăm în subiect direct. Am avut ocazia să testez versiunea de beta final a noii versiuni de My Orange. Care există de câțiva ani, o am în telefon, dar care nu era tocmai de 2018, ca să fim corecți politic. Și care acum este liberă la descărcat, în play store și în curând și în app store. Pentru cei ce o au deja, ar fi trebuit să-și fi făcut deja update.

Ei bine, cei de la Orange au gândit că e timpul să îi facă un upgrade și iată ce a ieșit:

Ce e nou sau regândit:

  • Design. Super clean, aerisit, nimic complicat 
  • Utilitate. Poți face o grămadă de chestii la maxim 3 taps distanță: să plătești facturi, să vezi consumul la zi, să reîncarci o cartelă, să faci ce mai vrei tu să faci. 
  • Feedback. Ajută, este util, nu vă feriți să îl dați. Numai cine nu muncește nu greșește, vorba proverbului, numai că nu mereu este despre greșeală, uneori sunt chestii atât de evidente încât nu le vezi.  

 

Aș vrea să mai menționez și o altă funcționalitate utilă, chiar dacă ea nu este nouă:

  • Quality test-ul. Poți afla cât de bună este rețeaua la care ești conectat în orice moment. Avem mai jos rețeaua de acasă a subsemnatului.  

Pe lângă aplicație și varianta de desktop, există și varianta de browser mobil care este responsive în momentul de față.

My Orange vine cu un look and feel unitar atât pentru web, și desktop, cât și pentru aplicație. Mi se pare că aplicația este mai ușor de folosit decât site-ul, în momentul ăsta. Ceea ce e un lucru bun, pentru că Orange a înțeles că totul se mută în mobile. Mă rog, dacă nici Orange nu ar înțelege asta, ar fi o problemă.

O altă parte bună este că toată lumea poate ajuta cu feedback, impresii și păreri pentru viitoarele feature-uri care vor apărea în aplicație. Cel mai recent va fi reîncărcarea prepaid și te poți înscrie ca tester aici.