Agenţiile imobiliare: majoritatea ar trebui să dispară

Articol din categoria: ca la noi

Printr-un context care nu-mi convine foarte tare, trebuie să intermediez vânzarea unui apartament. În fine, pun anunţuri pe net şi încep să sune telefoanele. În draci. De dimineaţă de la 8 până seara la 9 sună agenţiile. Le spun că nu mă interesează să lucrez cu ei, că nu mă grăbesc şi că, din principiu, nu vreau să dau bani unor oameni care nu fac aproape nimic, decât să intermedieze nişte vizionări.

Singurii doi tipi cu care m-am înţeles ok, a fost un băiat de la Coldwell şi încă un tip, de la GalaxyImob, cu cel din urmă stabilind să-i trimit nişte poze pe email. Îmi dă sms cu emailul la care să trimit pozele.

imobiliarecrangasi_andrei@yahoo.com

Zbang. Vine adresa de email. Voi aţi lucra cu cineva care zice că reprezintă o agenţie imobiliară respectabilă, dar care o astfel de adresă de email?

Cât costă un domeniu .ro şi configurarea unui server de mail, că poate voi vă pricepeţi mai bine decât mine. Sare de 200 de euro?

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  google apps, 50€ pe an.

 2. #2 Comentariu nou

  da-le un mail si ofera-te sa ii ajuti

 3. #3 Comentariu nou

  Domeniu .ro plus hosting shared la 4-5 euro pe luna de oriunde mai zice lumea ca e ok (eu folosesc Simplenet.ro, de exemplu).

 4. #4 Comentariu nou

  Vezi ca-s unii care te suna si inceaarca sa-ti vanda pachetele lor de promovare. Adica platesti vreo cateva sute de lei in avans sa vina ei sa-ti faca poze si sa le puna pe site-ul lor cu 5 anunturi. Daca ajunge numarul tau la o firma d’aia o sa fii sunat de toti angajatii firmei in urmatoarele saptamani, aproape zilnic.
  Eu din principiu nu colaborez (job, contract prestari, etc) cu nimeni care se prezinta din partea unei firme dar foloseste adresa personala.

 5. #5 Comentariu nou

  Am avut si eu un anunt pentru vanzarea unui apartament in care am trecut tot ce putea interesa un cumparator, inclusiv faptul ca balconul este mic – am atasat pana si foto cu schita. Ma sunau agentiile si nu stiau nimic din descrierea pusa de mine. Insistam sa atraga atentia potentialilor cumparatori asupra faptului ca balconul este mic, dar veneau cu oameni la vizionare si aia se mirau cand vedeau balconul si marimea apartamentului. Profesionalism = zero. Decat sa le dai bani mai bine platesti promovarea anuntului pe tocmai, olx sau alte site-uri mari de profil – pentru mine a dat roade.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.