#ActiunideBine pentru o rază de speranță de la Freshful

Articol din categoria: andreiu

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care fug din calea conflictului din Ucraina și ajung în București, Freshful by eMAG, prin intermediul Banca pentru Alimente și al partenerilor lor, au pregătit primul transport de mâncare pentru copii și produse alimentare ce va fi livrat în următoarele zile la centrele amenajate de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București precum și în centre din alte orașe, unde sunt adăpostiți refugiați din țara vecină. 

Unul dintre aceste locuri este Gara de Nord unde sosesc zilnic persoane de la granița cu Ucraina. Acolo, voluntarii asociației Banca de Bine – parteneri Banca pentru Alimente, vor livra primele 100 de pachete cu alimente donate de Freshful, în beneficiul persoanelor aflate în așteptare sau în tranzit.   

Tot ca parte din acest demers de ajutorare, Freshful a donat Magic Home vouchere de cumpărături pentru a fi folosite în platforma Freshful.ro, pentru achiziționarea de produse necesare persoanelor aflate în grija organizației. 

În acest moment valoarea totală a sprijinului acordat de Freshful este de peste 16.000 EUR iar acțiunile de donație vor continua cu regularitate în perioada următoare, în strânsă coordonare cu partenerii strategici non-guvernamentali ai companiei.  

Aceștia sunt doar primii pași. Freshful rămâne alături de cei ce sunt afectați de acest conflict și acționează strategic alături de parteneri pentru a oferi ajutor atât refugiaților aflați la graniță, cât și celor aflați în tranzit. 

De asemenea, Freshful ia în calcul o serie de inițiative de ajutor pentru cetățenii ucraineni care intenționează să rămână pe teritoriul României și sunt în căutarea unui loc de muncă, precum și acțiuni de încurajare a donării de sânge. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.