Abonament 100% digital la Orange

Articol din categoria: andreiu

La început a fost zona de fintech, nimeni nu și-ar fi imaginat că poți avea card și cont bancar fără să mergi într-o agenție, fără să discuți cu un consilier, fără să bați drumuri peste drumuri.

Iată că acum se poate, a fost nevoie să vină revolut să scuture dugheana un pic și poți comanda card și deschide cont fără să ieși din casă: revolut, monese, orange money, george de la bcr!.

Acum poți face și abonament la telefonie de acasă, fără acte, fără drumuri.

E de la Orange, se cheamă Yoxo, e total customizabil și pare cea mai bună combinație pe care o găsești în piață.

Prețuri de prepaid, 30 de lei pentru abonament cu minute și mesaje nelimitate și 20 de GB de net. Până la 60 de lei pentru 140GB de net, cu niște net în roamning.

Dar acum mă mut la yoxo, după ce-mi expiră opțiunea deja existentă.

Dar ghici ce, nu ai unde să pleci, deci te descurci perfect cu ăla de 30 de lei.

Eu am renunțat la un abonament de 25 de eur pentru o opțiune de 6 euro la prepaid, unde am fix aceleași beneficii, în afară de roaming. Pe care îl pot activa când am nevoie, printr-o opțiune.

Mă bucură nespus să văd democratizarea serviciilor, să văd cum apune epoca restricțiilor și constrângerilor contractuale.

Libertate pentru toți, alegi ce produs folosești, renunți când vrei la el, simplu ca bună ziua!

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am avut vreo 10 ani abonament de 40-45 euro si i-am sunat acum cateva luni sa le zic ca vreau sa-l inchid, pentru ca era aproximativ la fel cu o cartela de 5 euro. Acum platesc 7 euro pe un abonament mai bun decat ala de 45, doar ca nu-mi mai pot lua telefon redus, care, dupa calculul meu, valora cam 20 euro din aia 45.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.