21 noiembrie: Cel mai mare Black Friday din România

Articol din categoria: andreiu

blog_bf

Cam două evenimente sunt foarte aşteptate la noi în ţara de-a lungul unui an: BlackFriday şi SuperBowl. Dacă SupeBowl este cel mai urmărit eveniment sportiv pentru reclame şi spectacolul de la pauză, Black Friday este cel mai aşteptat pentru că înseamnă reduceri masive, preţuri nebune şi oferte de neratat.

Acum, când toată lumea se pregăteşte de Black Friday, cei de la eMAG au făcut un pas înainte şi s-au gândit că pot uşura procesul de cumpărare de peste 2 zile, adică din 21 noiembrie şi au venit cu un mic ghid de cumpărături care zice cam aşa:

Cum trebuie sa te pregatesti pentru a comanda rapid si usor: daca inca nu ai cont pe eMAG.ro iti recomanda sa iti faci chiar acum! Completeaza cu adresa de livrare unde doresti sa primesti produsele comandate in ziua de Black Friday. Apoi cand se va da startul vineri dimineata, vei plasa comanda din doar 2 click-uri.

Pentru că na, omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Plus că vineri dimineaţă veţi avea mult mai mult timp de navigare prin site, pentru că se anunţă super reduceri la toate categoriile de produse, de la anvelope la parfumuri, de la telefoane la cărţi şi jucării. Să nu uităm de telefoane şi tablete, că acolo e bătaia peştelui.

Spre exemplu, din ce am putut afla, reducerile vor arăta cam aşa:

Televizor 4K 101 cm la 1999 lei. 

Laptop 15.6 inchi cu procesor Intel la 499 lei,

Hard Disk Extern de 500 de GB la 99 lei,

Kindle paperwhite la 399 lei.

Se anunţă cel mai mare Black Friday pe care l-am văzut în România. Startul se dă vineri dimineaţa şi ar fi bine să ne prindă pregătiţi!

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce frumos este cand afli ca SSD-ul de care oricum ai nevoie, ar putea avea un pret cu 40% mai mic, peste doua zile.
    Hmm 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.