zilele biz

Evenimentul maraton ajuns la cea de-a XIII-a ediție, debutează luni cu ziua de Antreprenoriat în care antreprenori consacrați vor veni să vorbească despre  oportunitățile și strategiile de creștere ale momentului și vor împărtăși cum au reușit să treacă peste momentele grele din criză.

Luni poți să stai la aceeași masă și să discuți față în față cu specialiști și antreprenori care îți vor oferi informații concrete despre cum poți crește sau redresa businessul tau. Află în sesiunea Antreprenori fața în față informațiile dorite de la antreprenori precum Iulian Padurariu, MARKS, Paul J. R. Renaud, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania, Marius Tudosiei, Băcănia Veche, Sergiu Negut, Associate Dean, Maastricht School of Management Romania, Mihai Patrascu, CEO, Evomag, Georgiana Gheorghe, Managing Partner Presage PR, Administrator Creperie d’Amour.

Si cum sufletul antreprenoriatului sunt ideile originale, în încheierea zilei de Antreprenoriat veți avea ocazia să-i întâlniți pe antreprenorii out of the box în sesiunea De la idee la diferențiere și poziționare în afaceri.

Evenimentul Zilele Biz are loc în perioada 10-14 noiembrie 2014 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel și reunește, timp de cinci zile, sute de manageri și antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendințele în cinci domenii cheie de business:

Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Mai multe informații despre Zilele Biz și modalitățile de înscriere pe www.zilelebiz.ro