zonga.ro -lansarea versiunii beta

Articol din categoria: andreiu


Aseară a fost lansarea versiunii beta a noului site românesc de muzică Zonga. Este gândit de tatăl Trilulilu, adică Sergiu Biriş şi îşi propune să fie o versiune autohtonă a lui Grooveshark sau Last.fm. Eu am apucat să mă dau pe acolo, să văd ce şi cum şi primele impresii au fost în general de bine, e destul de prietenos, are destul de multă muzică şi acoperă aproape toate genurile de muzică. Inclusiv manele, chestie care nu m-a surprins în cel mai plăcut mod, dar na, dacă există cerere trebuie să fie userii satisfăcuţi.

Cu ce vine în plus faţă de ce era deja pe piaţă? Ei propun userilor doua planuri de abonare, unul de 3 Euro şi altul, premium, de 5 Euro. Planurile se aseamănă destul de mult, permit ascultări nelimitate, fără reclame, ca un radio online, numai că la premium, ai opţiunea să asculţi muzica pe mobil, fără să ai conexiune la net. Cum? Muzica ţi se descarca în telefon.

Foarte mulţi au fost de părere că ameninţă radio-urile acest nou proiect. Eu cred că deocamdată nu e cazul de aşa ceva. Sunt foarte mulţi ascultători de radio prin trafic, pe net sau chiar acasă. Şi nu cred nici că asta e scopul ascuns al zonga.

Bine, a fost o petrecere nebună organizată de The Practice, cu cinci teme muzicale diferite: rock2000, clasic rock, anii `30, disco şi flower power. Eu am picat numai bine, în rock2000 alături de tovarăşul Manafu, care a avut grijă să avem un playlist de zile mari. Felicitări fetelor de la Practice pentru party. Very well done!

Poze de aseară gasiţi aici, aici, aici şi aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.