Zilele Biz 2015, un eveniment pentru cei care ştiu că nu ştiu tot

Articol din categoria: andreiu

Între 9 și 13 noiembrie vor avea loc Zilele Biz, eveniment ajuns deja la ediția cu numărul 14 și organizat de cei de la Revista Biz. Trebuie să recunosc că îmi place maxim tag line-ul de anul ăsta.

Conferinţa reuneşte nume puternice din domeniul de business din România, antreprenori şi manageri cu vizune, specialişti şi consultanţi. Audienţa conferinţei este specializată pe fiecare zi, pe temele conferinţei, reunind manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, ONG-uri şi reprezentanţi media.

Participanţii sunt invitaţi să ia parte şi la sesiuni şi workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei şi studii de caz prin prisma experienţei lor. Ar fi mișto dacă la workshop-uri ar avea de rezolvat și exerciții practice, eu am văzut asta pe afară la conferințe și chiar e util să aplici ce înveți.

Dacă vrei să participi, am și o reducere de 30% din prețul de achiziție. Folosește codul din imagine și ne vedem la Novotel.

 

Carton ANDREI CISMARU_Zilele Biz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.