X Factor, Cheloo-manelist, orice titlu numai să facem trafic

Articol din categoria: wtf?


Vorbim de băieţii de la realitatea, care s-au grăbit aseară să publice un articol despre cum Cheloo e ipocrit şi naşpa. De ce? Pentru că s-a enervat când a venit vorba de manele şi a plecat de la locul lui. Poate a fost regizat, poate nu…asta numai cei de la Antena pot şti.

Acum, revenind la realitatea: s-a grăbit redactorul de serviciu să concluzioneze că juratul asculta manele pentru că la un moment dat, prin 99 cânta despre băieţii lui care ascultă doar hip-hop şi manea. Bezna minţii şi a logicii.  Putem avea prieteni”/cunoştinţe/amici cu alte afinităţi muzicale decât ale noastre. Mai ales când vine vorba de cartier şi stat la bloc.

Acum stau şi mă întreb, dacă mă cunosc cu redactorul articolului şi am băut măcar o bere cu el, asta mă face automat imbecil?

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  cheloo sta la bloc??

  • #2 Comentariu nou

   acolo ma gandesc ca statea in 99.

 2. #3 Comentariu nou

  dude, realitatea e cel mai mare gunoi de asa zisa presa din romania. nu mai intra acolo, nu mai citi, nu mai comenta. doar asa poate o facem sa se inchida

  • #4 Comentariu nou

   nu tin neaparat, dar asta mi-a sarit aseara in ochi, fiind share-uita de cineva

 3. #5 Comentariu nou

  Si mai e un aspect: poate chiar asculta manele in 99, dar gusturile omului se mai schimba, omul mai evolueaza, se mai maturizeaza

 4. #6 Comentariu nou

  Cheloo e un om ce are coloana vertebrala.

 5. #7 Comentariu nou

  A fost cam trasa de par faza de aseara. Orice ar canta omul, il lasi sa-si faca intai treaba, apoi sa iti dai cu parerea…macar atat respect!

 6. #8 Comentariu nou

  Regizata treaba de la Antena, dar penibili cei de la realitatea. Dupa cum ai scris si tu in titlu, probabil au pus si ei un articol ca sa intre lumea, sa fie trafic, sa se mai auda si despre ei ca na, altfel nu zice nimeni nimic.

 7. #9 Comentariu nou

  articol de cacat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.