Vă rugăm să nu mai fiți săraci

Articol din categoria: atitudini

Citeam dimineață acest articol despre dramele antreprenorilor din Mamaia Nord, care în acest sezon vor fi încurcați maxim de săraci.

Pentru că plajele se vor mări cu 40 de metri în plus, în urma unui proces de înnisipare al litoralului românesc, dar „antreprenorii” nu vor putea exploata acești metri de plajă nouă, care vor fi redați turiștilor la liber, fără să fie obligați să plătească bani pe cocktailuri sau șezlonguri.

Bașca, e o chestie de timp până se vor intabula noile plaje și vor putea fi date spre exploatare, nu rămân neprihănite la nesfârșit.

Doar că săracii încurcă. Clienții antreprenorilor cu beachbar-uri și șezlonguri scumpe trebuie să meargă 40 de metri până la apă, printre săracii cu prosoape!

Deci vă rugăm să nu mai fiți săraci și să nu mai aveți pretenții la bucurii din astea simple, gen mers la plajă cu prosop sau rogojină, că antreprenorii de pe litoral suferă pierderi din cauza dumneavoastră, săracilor!

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  De parca as vrea sa imi pu prosopul pe mizeria de pe plajele de la noi. Unde mai pui ca unii merg de zici ca acum au iesit din glod si simt nevoia sa iti arunce nisip in cap. Am vorbit de inghesuiala?
  La mamaia oricum nu calc, astept sa largeasca restul plajelor. Intre timp, prin alte locuri de saraci, adica la greci, iti intinzi un prosop si stai linistit, ca nu se inghesuie nimeni langa tine, toti pastreaza distanta, drept urmare, nici nisip in ochi nu primesti, cand trece lumea pe langa tine.
  Acum, cu covidul, probabil ca se va regla treaba cu distantarea, dar problema asta nu ma pasioneaza, pentru ca:
  1. Plaje mai mari, lume mai multa, automat umfla preturile si mai tare.
  2. Chit ca saracii sunt cu prosoapele dupa ei, asta nu inseamna ca nu isi cumpara ceva de la beach bar, bar care va umfla preturile, ca sa compenseze prin faptul ca nu te taxeaza la sezlong.
  3. E mamaia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.