Vă mai amintiți de Club A? Nu mai e ce-a fost

Articol din categoria: andreiu

Poate vă mai amintiți că pe vremuri exista un club în centru care era bastionul distracției, muzicii rock, culturii alternative și punctul de întâlnire al oamenilor ăia cu care voiai să petreci până dimineață.

Îmi amintesc de toate party-urile turbate cu ZOB, înainte de fiecare Crăciun ( we killed santa) sau de anti-valentines party cu Țapinarii, de 14 februarie. Și de zecile de concerte la care am fost acolo și de sutele de seri petrecute în club.

În ultimii ani devenise o speluncă de nefrecventat, operată ilegal, de un băiat deștept care a avut grijă să se aleagă praful de acest bastion al libertății de exprimare.

Acum nu mai e ce-a fost, nici măcar nu mai este unde a fost, brandul a fost luat de cineva care l-a dus în zona de mainstream și comercial mare.
Drept urmare, trăim vremurile în care putem vedea Dan Ciotoi și formația Generic la Club A.

Dacă nici Vama nu mai e ce-a fost și vedem acum mocasini și chinos și freze făcute cu fixativ, sorbind din cocktailuri rafinate, nu văd de ce Club A ar rămâne la fel.

Lucrurile evoluează, gusturile se schimbă, viața este un organism viu, cum ar veni.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Un alt exemplu foarte bun ce mi-a venit în minte este prima ediție Lollapalooza – cu Jane’s Addiction, Living Colour și Nine Inch Nails) și ultimul line-up – cu Miley Cyrus, cu Tyler, The Creator sau Marshmello.

  Nu înseamnă că artiștii cei noi sunt mai slabi decât cei de la prima ediție, dar muzica s-a schimbat mai mult decât credem noi day by day.

 2. #2 Comentariu nou

  Asa cum Zob a intrat la un anumit puncy in mainstream [sa nu uit, am pe undeva caseta cu Parodisiac], asa o fi intrat si Generic. Dar as zice ca ambele genuri, punk romanesc si proto manele, au pornit din underground. Underground e la origini nepopular, necomercial si uncool. Cred ca si aia care vor sa castige de o bere au dreptul la un pic de popularitate.

 3. #3 Comentariu nou

  Club A a fost intotdeauna o spelunca ordinara, o gaura de sobolani, doar ca era una in care acum multi ani se canta muzica buna.

 4. #4 Comentariu nou

  Pentru cine stie, Club A a fost clubul studentilor din Fac. Arhitectura. Lume selecta, se intra cu carnetul de student si imvitatii studentilor. In rest, cam spelunca dar atmosfera misto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.