facebook lansează un serviciu care era util acum 10 ani

Articol din categoria: andreiu

Primesc zilele trecute acest email

Da, foarte mișto serviciul, dacă venea acum 10 ani. Acum e internet pe toate drumurile, nu se mai conectează nimeni la WI-Fi public sau la rețelele magazinelor ori cârciumilor. Sau aproape nimeni, poate mai există niște rătăciți.

Dar de ce s-ar conecta oamenii la un facebook wi-fi, în plină criză a datelor personale și în epoca GDPR, nu înțeleg.

Cumva o intuiesc ca pe o încercare a facebook să recupereze din dauna pe care le-a produs-o Apple cu transmiterea datelor, unde 75% dintre utilizatori au zis pas la trackingul facebook.

Mailul întreg e aici, dacă vreți să va puneți facebook wifi la afacerea voastră, poate vă ajută.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Salut,
  Da, dar acum 10 ani nu era livrat cu atatea optiuni. Da, intradevar, „se da” la datele personale dar vine cu cateva optiuni interesante, mai ales daca ai un bussines local si vrei sa apari si pe Internet.
  Cred ca cel mai important aspect, nu este furtul de date, ci faptul ca aplicatiile au inceput sa devina din ce in ce mai intuitite, astfel putand fi utilizate si de oameni care nu au multe lucruri in comun cu internetul sau Facebook.

  • #2 Comentariu nou

   sigur, vor navali toti in magazinele offline pentru internetul de la facebook. ca idee, taica-miu da 6 euro pe prepaid la orange si are nush cati zeci de giga de net

  • #3 Comentariu nou

   Nu zic ca vor navali, zic doar ca in ziua de astazi trebuie sa te folosesti de fiecare resursa pe care o gasesti ca sa te poti promova. Cine stie ce urmaresc ei, poate peste 2-3 ani vin cu o inovatie care are la baza ideea asta.

   Este doar o parere personala.

 2. #4 Comentariu nou

  Cred că va funcționa prin orașele turistice, în ideea că internetul pe Roaming e destul de puțin.
  Va fi un win-win pentru turiști dar și pentru restaurante sau magazine de interes pentru călători.

 3. #5 Comentariu nou

  Probabil ca ar functiona pe afara, desi acum si la net Roaming nu mai este asa o mare problema.Eu unul pe aici, pe la noi, nu mai apelez de ceva ani la wi-fi-ul public.Am date pentru o viata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.