Ura de dincolo de noi

Articol din categoria: andreiu

A fost planeta expusă în Parcul Ioanid. O activare foarte mișto, care a mai scos oamenii din case, să meargă acolo cu copii sau fără copii, să o vadă, să facă poze, să se mai aerisească la creierii capului.

N-am mai avut noi așa ceva în oraș de pe vremea lui Oprescu ( să mă corectați dacă greșesc) când au apărut niște animale gigantice prin oraș ( pinguin, girafă, elefant), fiind ocupați în restul timpului cu diverse alte mizerii, gen Pasăre Albastră și ce atrocități a mai comis duamna de fier în 4 ani de mandat.

S-a umplut internetul de poze, s-a dus lumea ca la urs, cu mic cu mare, am fost inclusiv eu, a devenit parcul Ioanid cea mai importantă atracție turistică a orașului. Ba au venit și de prin alte părți ca să vadă minunea.

Pentru că a fost un eveniment inedit în orașul ăsta care devine din ce în ce mai monoton, banal, gri și rece.

Doar că nu, citim pe internet că a fost o porcărie, că a fost aglomerat, că era noroi în parc într-o perioadă când a plouat de-a rupt, numai necazuri și probleme.

Mai bine să nu se facă, să trăim ca ăia din afganistan, și să facem poze mișto doar la berlin și la amsterdam, unde găsim cele mai mișto instalații urbane, nu mizerii ca în bucurești.

Cel mai mare dușman al acestui popor suntem chiar noi, poporul.

Mai jos crâmpeie din bucuria românilor care au mers și au văzut planeta expusă, plini de bucurie sufletească și emoție specifică sărbătorilor de iarnă, care bat la ușă.

Și mai sunt, dacă vă uitați pe internet cu atenție, le găsiți.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Hmm, este doar o alta parte a povestii
  Nu a zis Alexandra de ura, a povestit faptele: aglomeratie, fara masca, trafic blocat, noroi

  Daca fam Cismaru a gasit liber, masti purtate peste tot, lipsa fotograf binecunoscut (cine-o fi ala?) si uscat, bravo ei…

  Apropo, tare ironia ei cu like-urile pe insta, pozele fiind puse de ea pe… instagram 🙂

  • #2 Comentariu nou

   sunt multe postari, cel putin la mine in feed, care zic ca e o porcarie planeta aia acolo

 2. #3 Comentariu nou

  Nu e dracul asa negru. Prima poza din stanga sus e o prietena buna, s-a dus special intr-o joi seara cu transportul in comun ca sa vada planeta si sa faca pozele. Masca jos doar pentru cateva cadre si gata. In rest chiar imi povestea cat de gol era atunci.

 3. #4 Comentariu nou

  Cred ca experiențele astea ți le și faci.
  Noi am ajuns vineri (10 dec) să vedem planeta. Ploua și era pustiu, locuri de parcare peste tot (în parcările marcate). Am putut face poze, să observăm unde-s unele țări și să ne uităm cât vrem.
  În parc mai erau oamenii care-și plimbau câinii și 2-3 cupluri care veniseră pentru „instalații”.

  La fiecare eveniment de genul ăsta mi se pare incredibil cum unii se plâng doar să se plângă.
  Voiai să vezi planeta aia într-un mod mai ok? te duci când nu se duce toată lumea.
  Ioanid e un parc mic și drăguț, curat și foarte îngrijit. Face față unui asemenea flux de oameni? Clar nu.

  La fel cum în perioada ce urmează se vor plânge părinții că vor fi cozi mari la Antipa și că nu e normal. Locurile de joacă vor fi supra-aglomerate și așa mai departe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.