Cred că ştie toată lumea că sunt dinamovist convins şi că am o oarecare repulsie când vine vorba de Steaua, mai ales din cauza celor care o conduc şi a suporterilor de ocazie, cei făcuţi cu televizorul. Dar îmi place să cred că sunt corect şi trebuie să recunosc că aseară am scăpat ieftin ( apropo, ştie cineva cât câştigă Nikolic la Dinamo?). S-a văzut din avion că echipa nu a avut habar de capul ei, dar să dăm o şansă tinerilor şi să avem răbdare cu ei, că nu se ştie niciodată.

Despre situaţia de la Dinamo aş vrea să spun câte ceva însă. Acum vreun an, când a plecat Borcea, am fost printre puţinii care au spus că vom plânge cu vorbe după el. Cocalar, manelist, arogant cum este el, era singurul om trup şi suflet lângă Dinamo, crescut lângă club, om care se dedica 100% echipei. Poate nu a avut el cele mai mari şi mai bune performanţe, nu a luat mereu cele mai bune decizii, dar era un om implicat.

Acum echipa a ajuns pe mâna unui tip cel puţin dubios, care arată clar a om ce nu dă doi bani pe Dinamo ci urmăreşte un scop ascuns. Fie intenţionează pe viitor să atace vreo funcţie înaltă (vezi Becali) fie vrea doar să pună mâna pe terenul din Ştefan cel Mare. Ar prinde numai bine nişte blocuri sau clădiri de birouri în centrul oraşului, nu? Şi un tun imobiliar dat la adăpostul unei “implicări masive în fotbal” are şanse mari de trecere cu vederea.

Nu îmi dau seama încă, dar bine nu o să fie clubului. Şi în ritmul ăsta, cu investiţiile, strategia şi politica financiară de la club, sper doar să nu ajungem să jucăm derby-ul de matineu cu Rapid la anul.