Un exemplu de consecvență.

Articol din categoria: andreiu

În weekend a avut loc ediția 21 de Bloggers Lan Party. De la o chestie începută în 2012, cu câțiva oameni, a ajuns la un eveniment de peste 300 de oameni, care ține două zile, care are nu știu câte turnee de nu știu câte jocuri și care, a reușit în premieră, să transmită pe un canal de televiziune, în direct, o finală de campionat de e-sports.

Finala de la turneul de FIFA a fost transmisă pe Telekom Sport 4. Da, nu e ProTV la ora 19:00, dar nu e de colea. Plus că și transmisia live de pe facebook a adunat cam 30k de vizualizări.

Eu am trecut ieri pe acolo și am aflat, uimit, că există Ticket to ride pentru consolă, care se juca de pe telefoane Samsung, în loc de controllere. Mă simt din ce în ce mai depășit de noile tehnologii.

Fericirea maximă a fost când Marius Bucur a câștigat turneul de FIFA, el fiind mândru component al echipei naționale de FIFA, ceea ce ne califică să mergem mai departe cu proiectul ăsta.

Revenind, despre consecvență. Dacă ai o idee, nu trebuie să fie perfectă și imbatabilă de la început. Important e să crezi suficient de tare în ea, să o imbunătățești de la ediție la ediție și, cel mai important, să ai răbdare. Pentru că șansele sunt să-ți iasă. Cam asta face Toma. Și a găsit nișa foarte bună, pentru că, în afară de evenimentele mari ( Comicon și Bucharest Gaming Week) nu prea avem nimic care să se adreseze publicului asta, care nu sunt nici gameri profesioniști, dar nici profani ai domeniului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.