Trei piloți de curse își donează cursa pentru copiii de la Hospice

Articol din categoria: atitudini

Spuneam zilele trecute că o știre de genul „Hospice a deschis primul centru pentru îngrijiri paliative destinat copiilor cu boli incurabile” este genul de știre pozitivă care te face să-ți smulgi părul din cap. De nervi, de neputință și de frustrare.

Donațiile se pot face aici.

Nu ar trebui să aibă ce căuta cuvintele copil și boală incurabilă în aceeași frază, nu ai cum. Și oamenii ăia de la Hospice ar merita fiecare câte o statuie, pentru cât de multe eforturi fac.

In 2017 numarul pacientilor ingrijiti de Hospice a fost de peste 4000, in toate centrele de desfasurare a activitatii din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Asta in conditiile in care la  nivel national nevoia estimata de ingrijire paliativa este de 170.000 de pacienti.

Aparent sunt mai mulți oameni care gândesc așa, printre care și 3 piloți de curse.

Nu stim daca exista precedent in lumea motorsportului, si sincer nici nu ne intereseaza, pentru ca nu vrem sa fim primii care fac asta, nu asta e scopul. Scopul este sa ii ajutam cum putem pe copiii din grija Hospice Casa Sperantei. Si cum mai bine sa facem asta decat sa ne donam cursele din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta de la Brasov. Ne donam timpul pentru a cumpara un timp de calitate pentru copii.

Cat despre noi, noi suntem cei trei piloti ce alcatuiesc echipa Transitions:

Emil Ghinea, castigatorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului. Am 39 de ani, sunt din Mangalia si conduc un bolid Renault Clio RS V6 Trophy unicat in Romania.

Andrei Dumitrescu, am obtinut o victorie categorica în cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza în Coastă Dunlop 2018, la volanul unui monopost Tatuus. Acest monopost m-a ajutat sa scad sub bariera de timp de 1 minut si 40 de secunde.

Silviu Dumitrescu, am urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Ranca în primul weekend din septembrie a acestui an. Ati ghicit, Andrei este fratele meu si impreuna facem parte dintr-o familie cu un lung istoric in lumea motorsportului. Eu conduc un bipost Osella.

Donațiile se pot face aici.

Acum ca ne-am si prezentat si ne cunoastem mai bine, va spunem cateva cuvinte despre Hospice, in cazul in care nu stiti deja cu ce se ocupa. HOSPICE Casa Sperantei este la ora actuala cea mai mare fundatiei din Romania care ofera ingrijire paliativa, promoter al misiunii paliatiei in Romania si generator de schimbari inclusiv legislative, pentru crearea cadrului desfasurarii ingrijirii paliative.

 

Donațiile se pot face aici. Orice ajutor e mai mult decât bine venit. Și da, încă o dată: statui pentru fiecare om de la Hospice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.